Phoenox and Sellers: Μια νικήτρια τοπική συνεργασία

Phoenox and Sellers: Μια νικήτρια τοπική συνεργασία

November 26, 2022 0 Von admin

Η Phoenox Textiles εγκατέστησε πρόσφατα μια νέα γραμμή κοπής πλάτους δύο μέτρων που παρέχεται από τους Sellers Textiles Engineers της BTMA.

Ως μέρος ενός συνεχιζόμενου επενδυτικού προγράμματος που διασφαλίζει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της προηγμένης τεχνολογίας για την παραγωγή χαλιών, το West Yorkshire, η Phoenox Textiles με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο εγκατέστησε πρόσφατα μια νέα γραμμή κοπής πλάτους δύο μέτρων που παρέχεται από το μέλος της BTMA Sellers Textiles Engineers.

Η Phoenox, η οποία ανήκει στην οικογένεια από την ίδρυσή της το 1954, αναπτύσσει πρωτότυπες ιδέες δημιουργικού σχεδιασμού δαπέδων για μάρκες λιανικής. Τα προϊόντα της πωλούνται μέσω κεντρικών καταστημάτων, πολυκαταστημάτων και καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, εκτός από τις σημαντικές διαδικτυακές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε καταλόγους. Συνολικά, η 24ωρη εξυπηρέτηση δεμάτων της εταιρείας αποστέλλει περίπου 3,2 εκατομμύρια παραγγελίες κάθε χρόνο.

Υπηρεσίες

Η Phoenox κατασκευάζει ετήσιο δάπεδο 1,7 εκατομμυρίων μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Όχι μόνο είμαστε προμηθευτής ιδιωτικών ετικετών σε μερικά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά κατέχουμε επίσης μια σειρά από καταναλωτικές μάρκες», λέει ο διευθυντής Adrian Charles Mosley. «Πολλοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας, από την πρόβλεψη σχεδίασης και χρωματικών τάσεων μέχρι την κατασκευή. Μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών, συνεργαζόμαστε επίσης στενά με τους πελάτες μας για να αναπτύξουμε προϊόντα και διαδικασίες παραγωγής που ευθυγραμμίζονται με ακρίβεια με τις συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς – τα πάντα, από αδιάβροχα στηρίγματα έως αντιβακτηριακά φινιρίσματα».

Λειτουργώντας από δύο εργοστάσια παραγωγής, η Phoenox κατασκευάζει ετήσιο δάπεδο 1,7 εκατομμυρίων μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε μια συνδυασμένη έκταση 1.700.000 τ.μ., τα δύο εργοστάσια είναι εξοπλισμένα για τούφανση, οπίσθια επίστρωση, εκτύπωση υφασμάτων και φινίρισμα μαζί με αυτοματοποιημένη κοπή, ράψιμο και συσκευασία.

Εκτός από τη γραμμή διάτμησης Sellers, άλλες πρόσφατες επενδύσεις για τις δραστηριότητες του Ηνωμένου Βασιλείου περιελάμβαναν τρεις νέες προηγμένες μηχανές θυσάνων και μια γραμμή οπίσθιας βαφής Sellers υψηλής ταχύτητας εξοπλισμένη να χειρίζεται πλάτη έως και δύο μέτρα και να βάφει με ταχύτητα έξι μέτρα ανά λεπτό. Οι αφροί που πλένονται και βάφονται και οι φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές σε διαφορετικά βάρη εφαρμόζονται σε πολλούς τομείς προϊόντων.

Η υπερσύγχρονη σειρά διαδικασιών εκτύπωσης Chromo jet της εταιρείας είναι εν τω μεταξύ η μοναδική στο είδος της στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους 256 πίδακες να κάνουν πιθανά σχέδια σε έως και οκτώ χρώματα ανά σχέδιο. Με τη βιωσιμότητα στην πρώτη γραμμή της προσέγγισης της εταιρείας, η Phoenox ανακυκλώνει το μεγαλύτερο μέρος της πάστας και των μελανιών της και χρησιμοποιεί οργανικές επιλογές όπου είναι δυνατόν, καθώς και ανακυκλωμένο νερό.

«Λειτουργούμε ένα πρόγραμμα υφασμάτων χρώματος κομματιού και μπορούμε να βάψουμε νάιλον και βαμβάκι με βάρος έως και 500 κιλά ανά φορτίο, δουλεύοντας με άμεσες, οργανικές, βαφές και αντιδραστικές βαφές», λέει ο Mosley. «Προσφέρουμε επίσης ηλεκτρονική και ζυγισμένη βαφή. Οι ηλεκτρονικές αυτοματοποιημένες μηχανές κοπής και η αναγνώριση σχεδίων φωτοκυττάρων μας επιτρέπουν να κόβουμε με υψηλή ταχύτητα στις περισσότερες πυκνότητες υφασμάτων. Ωστόσο, με το φινίρισμα και το ράψιμο, όλα έχουν να κάνουν με τη λεπτομέρεια και η ομάδα μας έχει πολυετή εμπειρία και φινιρίζει τα προϊόντα μας με το χέρι σε παραδοσιακές μηχανές υψηλής ταχύτητας.»

Υβριδικός κύλινδρος διάτμησης

Η πιο πρόσφατη σειρά Sellers της Phoenox επωφελείται από το νέο Hybrid Shearing Cylinder.

«Εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρουμε δύο επιλογές στην κατασκευή των κυλίνδρων κοπής μας», εξηγεί ο Neil Miller, Director, Sellers. «Ο πρώτος τύπος „strap-on“ ενσωματώνει σπειροειδείς λεπίδες βιδωμένες στο σώμα του κυλίνδρου και ο δεύτερος, γνωστός ως „caulk-in“, περιλαμβάνει σπείρες που στερεώνονται πολύ καλά σε μια επεξεργασμένη αυλάκωση μέσα στο μηχάνημα. Ο υβριδικός κύλινδρος διάτμησης συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο, με αποτέλεσμα βελτιωμένη κοπή και λεπτότερο φινίρισμα, εκτός από μακρύτερο επαναλαμβανόμενο φινίρισμα και αυξημένη ακαμψία».

«Από την αρχή, μείναμε κοντά στις ρίζες μας στο Γιορκσάιρ, συνεργαζόμενοι με τους πιστούς, ειδικευμένους ντόπιους ανθρώπους που βοήθησαν την επιχείρησή μας να διατηρήσει τον εαυτό της στην τρίτη γενιά της οικογενειακής ιδιοκτησίας», προσθέτει ο Mosley. «Η Sellers Textile Engineers βρίσκεται σχεδόν στο κατώφλι μας και έχει αποδειχθεί αξιόπιστος συνεργάτης για πολλά χρόνια. Τα μηχανήματα κοπής της Sellers, σε συνδυασμό με την ομάδα των ειδικών χειριστών μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε βελτιωμένη ποιότητα φινιρίσματος, σε διάφορα ύψη πασσάλων, οικονομικά και αποτελεσματικά.»

«Η Sellers είναι περήφανη που είναι βασικός προμηθευτής ενός τόσο διάσημου, προοδευτικού και καινοτόμου κατασκευαστή όπως η Phoenox Textiles», λέει ο Charlie Armitage, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλητών.

Τελικό βήμα

«Το κούρεμα χαλιών παραμένει το βασικό τελικό βήμα για τη διασφάλιση της ομοιομορφίας της τούφας και της «απλώς νέας» φρεσκάδας στα τελικά ρολά χαλιών και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα μιας εξαιρετικά επιτυχημένης και τοπικής συνεργασίας από αυτή μεταξύ της Phoenox και των Sellers στο Δυτικό Γιορκσάιρ», καταλήγει ο Jason Kent. , Διευθύνων Σύμβουλος της British Textile Machinery Association (BTMA). «Οι μηχανές κοπής πωλητών έχουν πρωτοστατήσει στον τομέα του φινιρίσματος χαλιών για πολλές δεκαετίες, επιτρέποντας στους κορυφαίους κατασκευαστές να παραμείνουν ανταγωνιστικοί επιτρέποντας την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας φινιρίσματος».

«Ο νέος υβριδικός κύλινδρος διάτμησης Sellers μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους κατασκευαστές, κάτι που αυτή τη στιγμή αποδεικνύεται στον τομέα, συμπεριλαμβανομένης της Phoenox. Είναι μια από τις νέες καινοτομίες που τα μέλη της BTMA σχεδιάζουν να παρουσιάσουν στην έκθεση ITMA του επόμενου έτους στο Μιλάνο.»