6 Βασικές Επιχειρηματικές Λειτουργίες για Εξωτερική Ανάθεση σε Ατομικούς Ιδιοκτήτες

6 Βασικές Επιχειρηματικές Λειτουργίες για Εξωτερική Ανάθεση σε Ατομικούς Ιδιοκτήτες

Januar 1, 2023 0 Von admin

Το να εργάζεσαι μόνος σε μια επιχείρηση μπορεί να νιώθεις μοναξιά μερικές φορές. Αν και υπάρχει κάτι συναρπαστικό στο να χειρίζεσαι μόνος σου όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής ανάπτυξης και να δουλεύεις για τον εαυτό σου αντί για κάποιο άλλο άτομο, υπάρχει επίσης αρκετή αβεβαιότητα, άγχος και αναποφασιστικότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εξωτερική ανάθεση μπορεί μερικές φορές να είναι μια έξυπνη ιδέα για ατομικούς εμπόρους, ατομικούς ιδιοκτήτες και μοναχικούς επιχειρηματίες. Μπορεί να σας βοηθήσει να μοιραστείτε τη δουλειά στο γραφείο σας, να αναπτύξετε επαγγελματικές σχέσεις και να χρησιμοποιήσετε ειδικούς στον τομέα τους.

Εδώ είναι πότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε εξωτερική ανάθεση όταν εργάζεστε μόνοι σας σε μια επιχείρηση — οι 6 βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες για εξωτερική ανάθεση — μην προσπαθείτε μόνοι σας!

Χρηματοδότηση

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι φυσικό να εργάζονται με αριθμούς, λογιστικά έγγραφα και έγγραφα Excel, ενώ άλλοι το βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο. Εάν ανήκετε στην τελευταία ομάδα, θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τους λογαριασμούς σας σε έναν επαγγελματία που είναι εκπαιδευμένος σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα διαχείρισης επιχειρήσεων. Θα μπορούσατε, φυσικά, να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή ή έναν ψηφιακό βοηθό για να ολοκληρώσετε τους λογαριασμούς σας και τον οικονομικό σας προγραμματισμό, αλλά συχνά είναι πιο ανακουφιστικό να έχετε έναν άνθρωπο να σας βοηθά με τα οικονομικά σας ζητήματα.

Αυτό συμβαίνει επειδή θα αισθάνεστε πολύ πιο διαπροσωπικοί όταν ένας «άνθρωπος» σύμβουλος σηκώνει το τηλέφωνο και σας εξηγεί συγκεκριμένες πτυχές της οικονομικής στρατηγικής σας που πρέπει να εκτελέσετε. Θα ξέρουν πώς να τρέχουν τους φόρους σας για να σας εξοικονομήσουν μετρητά και θα ξέρουν αν πρέπει να επικεντρωθείτε στην αποπληρωμή δανείων ή να επενδύσετε στην επιχείρησή σας.

Σίγουρα, η χρηματοδότηση είναι μία από τις βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες που πρέπει να αναθέτουμε σε εξωτερικούς συνεργάτες. Και ένας επαγγελματίας λογιστής θα σε βοηθήσει να μην τραβάς τα μαλλιά σου από την τρομακτική δουλειά και τα νούμερα στα οικονομικά.

Εμπορία

Αν δεν είστε ειδικός στο μάρκετινγκ, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι ο κόσμος του μάρκετινγκ είναι περίπλοκος, με πολλές ώρες μάθησης και ανάγνωσης που πρέπει να κάνετε πριν νιώσετε ότι είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τη δική σας στρατηγική. Εάν δεν είστε ειδικός στο μάρκετινγκ, είναι επίσης πιθανό οι στρατηγικές και οι πρωτοβουλίες σας να μην είναι τόσο αποτελεσματικές, γεγονός που θα μειώσει την απόδοση της επένδυσης μάρκετινγκ που απολαμβάνει η επιχείρησή σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι συχνά καλύτερο να αναζητήσετε απλώς ειδικούς μάρκετινγκ για εξωτερική ανάθεση, πληρώνοντάς τους για τις δεξιότητες που φέρνουν στο τραπέζι και τις καμπάνιες που μπορούν να πραγματοποιήσουν για να προωθήσουν την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Διαχείριση πληρωμής ανά κλικ της Amazon της Nuanced Media η αντιπροσωπεία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτές τις κρίσιμες διαφημίσεις, ενώ συγκεντρώνεστε στην επιχειρηματική ανάπτυξη και σε άλλες κρίσιμες εργασίες.

Εκτός από βασικές στρατηγικές μάρκετινγκ, όπως η χρήση διαφήμισης πληρωμής ανά κλικ, θα χρειαστεί επίσης να δημιουργήσετε μέσα για την επιχείρησή σας για να επιδείξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Αυτά τα μέσα θα εμφανίζονται σε μεγάλο βαθμό στο μάρκετινγκ και στον ιστότοπό σας και θα μοιράζεστε αυτά τα μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενθαρρύνετε τους χρήστες να ψωνίζουν από το κατάστημά σας.

Η δημιουργία μέσων είναι κάτι που αφήνεται καλύτερα σε άτομα που είναι ειδικοί στον τομέα. Αν θέλετε να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες προϊόντων ή να κάνετε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρετε, αυτές οι εργασίες μπορούν να ανατεθούν αποτελεσματικά σε δημιουργικά στους αντίστοιχους τομείς τους. Μπορείτε να τα βρείτε σε ιστότοπους ανεξάρτητων επαγγελματιών, όπου θα προσφέρουν ευνοϊκές τιμές. Ή μπορεί επίσης να θέλετε να κοιτάξετε μέρη για να βρείτε έναν εικονικό βοηθό που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις στρατηγικές σας για τα μέσα.

Ανάπτυξη διαδικτύου

Όταν δημιουργείτε μια επιχείρηση μόνοι σας, είναι πιθανό να έχετε δημιουργήσει τον δικό σας ιστότοπο για να προωθήσετε τη δραστηριότητά σας. Αν δεν ξέρετε τον τρόπο γύρω από το χώρο του σχεδιασμού ιστού, θα προτιμήσετε πιθανώς μια απλή δημιουργία ιστοτόπων για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας πρότυπα, τα οποία μπορεί να μην φαίνονται άσχημα, αλλά θα έχουν μειωμένη λειτουργικότητα σε σύγκριση με έναν πλήρως προσαρμοσμένο ιστότοπο που έχει σχεδιαστεί από την αρχή.

Αν θέλετε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, χτίζοντας ένα εξατομικευμένη ιστοσελίδα που διαθέτει όλα τα γραφικά στοιχεία και τις σελίδες που θα θέλατε να φιλοξενήσετε, τότε ίσως είναι καιρός να έρθετε σε επαφή με έναν σχεδιαστή ιστού που μπορεί να προσφέρει ακριβώς το είδος του ιστότοπου που θέλετε.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αυτό είναι ένα για όταν η επιχείρησή σας επεκτείνεται τόσο γρήγορα που δεν μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες που δημιουργείτε. Εάν εργάζεστε μόνοι σας, θα ξέρετε ότι μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να έρθετε απλά σε επαφή με πελάτες, να αντιμετωπίσετε παράπονα και ερωτήματα και να διαχειριστείτε τις αλληλεπιδράσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα θέλετε να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά θέματα και να αφήσετε την εξυπηρέτηση πελατών σε κάποιον άλλο.

Εδώ, έχετε δύο κύριες επιλογές για να διαλέξετε — είτε να προσλάβετε έναν πράκτορα εξυπηρέτησης πελατών μερικής απασχόλησης για να συνεργαστεί μαζί σας, η ευθύνη του οποίου θα είναι η διαχείριση όλων των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες ή μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναθέσετε πλήρως διαχειριζόμενες αλληλεπιδράσεις πελατών σε έναν πρακτορείο εξυπηρέτησης πελατών όπου θα παρέχετε πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα κανάλια επικοινωνίας για να συναλλάσσεστε απευθείας με τους πελάτες σας.

Προπονητές επιχειρήσεων

Τέλος, πολλές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν επειδή κάνουν μερικά απλά λάθη στην πορεία. Οι νέοι επιχειρηματίες ή όσοι εργάζονται μόνοι, είναι πιο πιθανό να κάνουν λάθη, επειδή απλά δεν έχουν την εμπειρία ανάπτυξης της επιχείρησης για να γνωρίζουν πότε οδεύουν προς μια σημαντική πρόκληση. Αυτό είναι όπου μπαίνουν οι προπονητές επιχειρήσεων. Είτε τους φέρνετε ως συμβούλους, είτε τους κρατάτε σε έναν συντηρητή, είτε απλώς τους μιλάτε μια φορά το μήνα για να λαμβάνετε συμβουλές, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τη διαρκή επιτυχία σας.

Στην ιδανική περίπτωση, θα ψάχνετε για πιο ηλικιωμένους ή έμπειρους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν με επιτυχία. Μπορεί να βρίσκονται στο επαγγελματικό σας δίκτυο ή μπορεί να τα βρείτε στο διαδίκτυο. Μερικοί μπορεί ακόμη και να έρθουν σε επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσουν πόσο θαυμάζουν την επιχείρησή σας και να σας δώσουν μερικές συμβουλές για το πώς να την κάνετε πιο επιτυχημένη. Χρησιμοποιήστε συμβούλους και συμβούλους όταν αισθάνεστε ότι η επιχείρησή σας χρειάζεται κάποια κατεύθυνση και ώθηση ή όταν δεν μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Ολοκλήρωση – 6 βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες για εξωτερική ανάθεση

Αυτές οι συμβουλές απευθύνονται σε όσους έχουν δημιουργήσει μια επιχείρηση μόνοι τους και από την αρχή. Με τόσους πολλούς ειδικούς εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να σας δώσουν το χρόνο τους, δεν υπάρχει λόγος να μην ασχοληθείτε με αυτά τα τρίτα μέρη για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα.

Εκτός από αυτό, είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας και να ζητήσετε από επαγγελματίες να κάνουν τα μαγικά τους στις πιο κρίσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες σας, ενώ εσείς εστιάζετε από την πλευρά σας. Είναι απλά πιο έξυπνο να αναθέτεις σε εξωτερικούς συνεργάτες όταν δεν μπορείς να τα κάνεις όλα στον αέρα μόνος σου.