10 εταιρείες που προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας

10 εταιρείες που προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας

Dezember 31, 2022 0 Von admin

Σε ένα Έρευνα Qualtrics Τον Ιανουάριο, το 92% των ερωτηθέντων υποστηρίζει την 4ήμερη εβδομαδιαία εργασία και λέει ότι θα βελτίωνε την ψυχική υγεία και την παραγωγικότητά τους. Παρόλο που μόνο το 15% περίπου των εργοδοτών των ΗΠΑ προσφέρει ένα τετραήμερο πρόγραμμα εργασίας.

Πολιτικές 4ήμερης εβδομάδας εργασίας

Αν και δεν υπάρχει ακόμη χώρα με πολιτική τετραήμερης εβδομαδιαίας εργασίας, Ο εκπρόσωπος Mark Takano (D-CA41) παρουσίασε το νομοσχέδιο HR 4728που είναι ο νόμος Thirty-Two Hour Workweek Act, ο οποίος στοχεύει να μειώσει τη συνήθη 40ωρη εβδομάδα εργασίας στις ΗΠΑ που ήταν πάντα ο κανόνας.

Η 4ήμερη εβδομάδα εργασίας δεν ισχύει σε κάθε κλάδο. Εξαρτάται από την ευελιξία των εργασιών και αν μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως. Γι‘ αυτό δεν υπάρχει ένας ευρέως διαδεδομένος αριθμός εταιρειών που προσφέρουν αυτό το όφελος.

Εάν είστε κάποιος που θέλει να εργαστεί για μια μικρότερη εβδομάδα εργασίας για να βελτιώσει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Παραθέσαμε 10 εταιρείες που προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας με μισθό 100%.

10 εταιρείες που προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας

10 εταιρείες που προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας

Έχουμε επιλέξει εταιρείες με υψηλό προφίλ που προσφέρουν επί του παρόντος απομακρυσμένες θέσεις εργασίας με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας. Είναι ως επί το πλείστον εταιρείες τεχνολογίας που εξυπηρετούν μια πλατφόρμα SaaS και οι διαθέσιμες θέσεις για μια τετραήμερη εβδομάδα εργασίας (32 ώρες την εβδομάδα) είναι θέσεις τεχνολογίας ή θέσεις εργασίας στον ψηφιακό χώρο.

1. Απόρρητο

Ποιοι είναι:

Μυστικός είναι μια πλατφόρμα SaaS που βασίζεται σε συνδρομές για κτηματομεσίτες και επενδυτές. Το Privy συλλέγει και αξιολογεί τεράστιους όγκους δεδομένων ακινήτων, υποθηκών, ενοικίων και υπηρεσίας πολλαπλών καταχωρίσεων (MLS) πριν στείλει αυτόματα κερδοφόρες επιλογές στη βάση χρηστών του.

Ο, τι κάνουν:

Η πλατφόρμα Privy στοχεύει να σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα, να αναλύσετε και να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα των καλύτερων επενδυτών σε όλη τη χώρα και να μιμηθείτε τις μεθόδους τους, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Οφέλη εργαζομένων:

Ασφάλιση υγείας, εισφορά 401 χιλ., Ευέλικτο ωράριο εργασίας, Δικαιώματα αγοράς μετοχών, Επίδομα εξοπλισμού

Διαθέσιμες θέσεις:

Senior Product Manager, Staff Software Engineer, Senior Front End Engineer

2. Αναβάθμιση

Ποιοι είναι:

Αναβάθμιση είναι ένα ψηφιακό γραφείο που προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων και δημιουργίας περιεχομένου. Η Upstatement βοηθά τους πελάτες και τους συνεργάτες της να αποκτήσουν ορατότητα μέσω συστημάτων επωνυμίας που λένε ισχυρές ιστορίες.

Ο, τι κάνουν:

Το Upstatement δημιουργεί ιστότοπους, προϊόντα και εφαρμογές, ψηφιακές επωνυμίες, στρατηγικές περιεχομένου και δημιουργικά εργαλεία.

Οφέλη εργαζομένων:

Ασφάλιση υγείας, συνεισφορά 401.000, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, γονική άδεια 12 εβδομάδων μετ‘ αποδοχών, Οδοντιατρική περίθαλψη, Υποτροφία 1.000 $ Home Office

Διαθέσιμες θέσεις:

Διαθέσιμες θέσεις: Μηχανικός, Επικεφαλής Μηχανικός Λογισμικού, Επικεφαλής Σχεδίασης & Front-End, Υπεύθυνος σχεδιασμού επωνυμίας και πολλά άλλα.

3. Μπουλόνι

Ποιοι είναι:

Μπουλόνι είναι μια εταιρεία που εστιάζει στο ηλεκτρονικό εμπόριο και δημιουργεί μια εξαιρετική εμπειρία αγορών για τους πελάτες. Με το Bolt, οι επιχειρήσεις και οι έμποροι λιανικής μπορούν να ανταγωνιστούν τους διαδικτυακούς κολοσσούς λιανικής. Η Bolt στοχεύει να θέσει ένα νέο πρότυπο για τις ηλεκτρονικές αγορές και πωλήσεις.

Ο, τι κάνουν:

Η Bolt προσφέρει μια Πλατφόρμα Εμπειρίας Checkout που μπορεί να ενσωματώσει μεγάλα καλάθια αγορών, προστασία από απάτη και πληρωμές. Το κοινό και οι πελάτες του Bolt κυμαίνονται από επιχειρήσεις, αγοραστές έως δημιουργούς.

Οφέλη εργαζομένων:

Ασφάλιση υγείας, εταιρική συνεισφορά 401.000, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, Γενναιόδωρη γονική άδεια, Οδοντιατρική περίθαλψη, Πολιτική τοποθεσίας εξ αποστάσεως, Υποτροφία εργασίας από το σπίτι

Διαθέσιμες θέσεις:

Στρατηγικός Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών, Μηχανικός Λογισμικού, Στέλεχος Στρατηγικού Λογαριασμού, Μηχανικός Ολοκλήρωσης, Διευθυντής Προϊόντων και άλλα

4. Κυριολεκτικοί Άνθρωποι

Ποιοι είναι:

Η Literal Humans είναι μια εταιρεία δημιουργικής ανάπτυξης για επωνυμίες και επιχειρήσεις. Η εταιρεία επιτυγχάνει ανάπτυξη μέσω της ανάλυσης και της βελτιστοποίησης των στρατηγικών, μιας προσέγγισης από άνθρωπο σε άνθρωπο (H2H) στο μάρκετινγκ και ενός διαφορετικού δικτύου ταλέντων.

Ο, τι κάνουν:

Κυριολεκτικοί Άνθρωποι προσφέρει μάρκετινγκ περιεχομένου και SEO, μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και email, δημιουργικό και επωνυμία, δημιουργία δυνητικών πελατών LinkedIn, στρατηγική περιεχομένου VC και ανάπτυξη ιστότοπου για νεοφυείς επιχειρήσεις B2B SaaS, τεχνολογία για καλές εταιρείες και μη κερδοσκοπικούς/φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Οφέλη εργαζομένων:

Υγειονομική περίθαλψη εξαρτώμενη από τη χώρα, συνεισφορά εταιρικής σύνταξης 3%, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, Ίδια κεφάλαια/Επιλογές, προϋπολογισμός φορητού υπολογιστή, πρόσβαση στο ψηφιακό μάρκετινγκ και άλλο εκπαιδευτικό υλικό

Διαθέσιμες θέσεις:

Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ

5. Ανώτερο επίπεδο

Ποιοι είναι:

Η Uplevel είναι μια εταιρεία λύσεων μηχανικών πληροφοριών που παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη σε ιδιοκτήτες πρακτορείων και επιχειρηματίες. Ο τελικός στόχος του Uplevel είναι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο υγιείς και αποτελεσματικές ομάδες χρησιμοποιώντας εργαλεία μηχανικής και αναλύοντας τα δεδομένα.

Ο, τι κάνουν:

Ανώτερο επίπεδο προσφέρει μια πλατφόρμα λύσεων με γνώσεις μηχανικής που αξιοποιεί τα δεδομένα από τους στόχους προγραμματιστών για την επίτευξη στόχων σπριντ χωρίς η ομάδα να βιώνει εξάντληση.

Οφέλη εργαζομένων:

100% Υγειονομική περίθαλψη, 401.000 συνεισφορά εταιρείας, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, 4 μήνες γονική άδεια μετ‘ αποδοχών, 100% οδοντιατρική περίθαλψη, Απομονώσεις: Σιάτλ κάθε 2 μήνες, Ίδια κεφάλαια/επιλογές, Εξοπλισμός + Γραφείο στο σπίτι (1000 $)

Διαθέσιμες θέσεις:

Διευθυντής Growth Marketing, Software Engineer, Senior Service Reliability Engineer

6. Halftone Digital

Ποιοι είναι:

Halftone Digital είναι μια εταιρεία ψηφιακού σχεδιασμού που παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών. Βρίσκονται στη Μινεάπολη και αγαπούν να λύνουν προκλήσεις ψηφιακού σχεδιασμού. Στοχεύουν στην παροχή σχεδιαστικής σκέψης για την προώθηση της δράσης των χρηστών και την αναβάθμιση των ψηφιακών εμπειριών.

Ο, τι κάνουν:

Το Halftone προσφέρει ανάπτυξη ροής ιστού, κινούμενα σχέδια και πρωτότυπα, φιλμ και φωτογραφία, branding και εννοιολογική στρατηγική, συμβουλευτική προσβασιμότητας και σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη.

Οφέλη εργαζομένων:

Ασφάλιση υγείας, 401(k) εταιρική συνεισφορά, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, Απεριόριστο PTO, Οδοντιατρική περίθαλψη, Ετήσιο επίδομα εκτός έδρας, Επίδομα εξοπλισμού

Διαθέσιμες θέσεις:

Senior Product Designer και Animator

Ποιοι είναι:

GoLinks είναι μια εταιρεία λύσεων διαχείρισης εταιρικών συνδέσμων που στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων και εμπειριών για να βοηθήσει τα άτομα να εργάζονται ευκολότερα. Το GoLinks στοχεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας βοηθώντας τις ομάδες να μοιράζονται ευκολότερα πληροφορίες με αξέχαστους σύντομους συνδέσμους που ονομάζονται „go/links“.

Ο, τι κάνουν:

Το GoLinks προσφέρει „go/links“ που μπορούν να ενσωματωθούν σε όλες τις εφαρμογές σας στο χώρο εργασίας, όπως το GitHub, τα Έγγραφα Google, το AWS, το Meet, το Slack, το Notion και άλλα. Αυτοί οι σύνδεσμοι επιτρέπουν την ευκολότερη συνεργασία πόρων που μπορεί να προβληθεί σε έναν πίνακα εργαλείων.

Οφέλη εργαζομένων:

Υγειονομική περίθαλψη κορυφαίας βαθμίδας και FSA/HSA επιλέξιμο, πρόγραμμα συνταξιοδότησης 401.000, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, γονική άδεια 8 εβδομάδων μετ‘ αποδοχών, Οδοντιατρική περίθαλψη, Εταιρικές Υπηρεσίες, Αποζημίωση εγκατάστασης γραφείου στο σπίτι

Διαθέσιμες θέσεις:

Διευθυντής μηχανικών, εκπρόσωπος ανάπτυξης πωλήσεων, στέλεχος λογαριασμού, αναλυτής ασφάλειας πληροφοριών, ειδικός πληροφορικής, μηχανικός υποστήριξης και πολλά άλλα

8. Ανύψωση

Ποιοι είναι:

Ανύψωση είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που κατασκευάζει προϊόντα με χαρά. Η αποστολή της Uplift είναι να δημιουργεί εξαιρετικά προϊόντα λογισμικού για τις επιχειρήσεις των πελατών της και την καλύτερη απόλαυση των χρηστών.

Ο, τι κάνουν:

Το Uplift ασχολείται με την ανάπτυξη και το σχεδιασμό λογισμικού και χρησιμοποιεί γλώσσες, λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες όπως Python, Node, CSS, iOS, Android και άλλα.

Οφέλη εργαζομένων:

401.000 συνεισφορά εταιρείας, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, Εταιρικές υποχωρήσεις

Διαθέσιμες θέσεις:

Full-Stack Software Engineer, Engineering Manager, Data Engineer, UX/UI Designer

9. GBL

Ποιοι είναι:

GBL είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που φημίζεται για τα καινοτόμα σχέδια και την πρωτοποριακή της ανάπτυξη στον κλάδο.

Ο, τι κάνουν:

Η GBL έχει έργα υπογραφής που περιλαμβάνουν εργασία στην επεξεργασία πληρωμών με blockchain και ανάπτυξη παιχνιδιών Bitcoin. Η GBL προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων στο λογισμικό iGaming και Payments. Για το iGaming τους, διαθέτουν εγγραφή πολλαπλών επιπέδων και βελτιωμένη επαλήθευση ταυτότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων. Έχουν επίσης πληρωμές GBL για τους παίκτες να συμπληρώνουν λογαριασμούς μεταξύ των παιχνιδιών τους.

Οφέλη εργαζομένων:

Ασφάλιση υγείας, 401(k) εταιρική συνεισφορά, Ευέλικτο ωράριο εργασίας, Οδοντιατρική περίθαλψη, Τριμηνιαία εκτός έδρας, Επίδομα εξοπλισμού

Διαθέσιμες θέσεις:

Full Stack Developer, Backend Software Developer

10. ΔΑΝΕΙΑ

Ποιοι είναι:

ΔΑΝΕΙΟ είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες μάρκετινγκ θυγατρικών που ενδυναμώνουν συνεργασίες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η AWIN προσφέρει λύσεις για διαφημιστές, πρακτορεία και εκδότες.

Ο, τι κάνουν:

Το AWIN στοχεύει να συνδέσει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο σε κλάδους λιανικής, τηλεπικοινωνιών και ταξιδιών και χρηματοδότησης. Δεδομένου ότι επικεντρώνονται στο μάρκετινγκ θυγατρικών, συνδέουν πελάτες και δημιουργούν συνεργασίες συνεργατών μαζί τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Οφέλη εργαζομένων:

Ευέλικτο ωράριο εργασίας, Γενναιόδωρη γονική άδεια, Επίδομα εξοπλισμού

Διαθέσιμες θέσεις:

Επικεφαλής ανάπτυξης CRM, Διευθυντής Influencer, Senior Software Engineer, Account Manager, Lead Engineer, και άλλα

Τελικές σκέψεις – Απομακρυσμένες εργασίες με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας

Δεν είχαμε μια εποχή όπου η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ήταν πιο σημαντική από τώρα. Είναι εύκολο να χάσεις το πραγματικό νόημα της ζωής όταν περιτριγυρίζεσαι μόνο από δουλειά και δεν έχεις χρόνο για ξεκούραση.

Εκτός από τη δουλειά, άλλες πτυχές της ζωής σας είναι εξίσου σημαντικές. Και σίγουρα χρειάζεστε χρόνο για την προσωπική σας απόλαυση και τον χαρούμενο τρόπο ζωής σας, όπως να περπατάτε το σκύλο σας στο πάρκο ή να παίζετε με τα παιδιά σας στην πισίνα της αυλής.

Με το πώς εξελίσσεται η πρόσφατη τάση εργασίας, μια 4ήμερη εβδομάδα εργασίας μπορεί να γίνει ο κανόνας στο εγγύς μέλλον. Και δεν αποτελεί έκπληξη, «υπάρχουν» πολλές εταιρείες που προσφέρουν 4ήμερη εβδομάδα εργασίας ακόμη και τώρα.

Πιθανότατα δεν θα θέλετε να θυσιάσετε μεγάλο μέρος της ζωής σας για χάρη της εργασίας και ίσως θέλετε να αναζητήσετε περισσότερες εταιρείες που προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας με 4ήμερη εβδομάδα εργασίας.

Υ.Γ. Ελέγξτε μια πλήρη λίστα εργασιών με 4ήμερη (32ωρη) εβδομαδιαία εργασία στο 4dayweek.io.