Υπεγράφη ΜΣΑ μεταξύ IPA και RIS για τη δημιουργία Κέντρου Ναυτιλιακής Οικονομίας και Συνδεσιμότητας

Υπεγράφη ΜΣΑ μεταξύ IPA και RIS για τη δημιουργία Κέντρου Ναυτιλιακής Οικονομίας και Συνδεσιμότητας

Januar 20, 2023 0 Von admin

ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ : Μνημόνιο Συμφωνίας (MoA) υπογράφηκε μεταξύ των Ένωση Λιμένων Ινδίας (IPA) και Σύστημα Έρευνας και Πληροφοριών για Αναπτυσσόμενες Χώρες (RIS) για τη ρύθμιση α Κέντρο Ναυτιλιακής Οικονομίας και Συνδεσιμότητας παρουσία του Υπουργός λιμένων, ναυτιλίας και πλωτών οδών και Ayush Shri Sarbananda Sonowal. Διάφοροι άλλοι αξιωματούχοι ήταν επίσης παρόντες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων ανώτατων αξιωματούχων από το Υπουργείο Υγείας, ΥΠΕΝ και IPA.

Δρ. Sanjeev Ranjan, Γραμματέας (PSW) επαίνεσε τις ομάδες IPA και RIS για την προσπάθεια που καταβλήθηκε για τη δημιουργία του κέντρου. Δήλωσε ότι το προτεινόμενο έργο του Transhipment Port στον κόλπο Galathea στο Greater Nicobar στα νησιά Andaman & Nicobar θα είναι το μέλλον που θα είναι επωφελές για τα έθνη BIMSTEC. Ως εκ τούτου, η πρωτοβουλία GatiShakti του Πρωθυπουργού θα προχωρήσει πέρα ​​από τις ακτές της Ινδίας όπου τα λιμάνια των γειτονικών χωρών μπορούν επίσης να αντλήσουν οφέλη.

Ο Υπουργός Λιμένων, Ναυτιλίας και Πλωτών οδών της Ένωσης και Ayush Shri Sarbananda Sonowal δήλωσε ότι «υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού μας οι άνθρωποι γίνονται μάρτυρες μεγάλων αλλαγών, ιδιαίτερα στους τομείς των υποδομών και της πολιτικής. Όλος ο κόσμος κοιτάζει τώρα προς την Ινδία για την ηγετική της θέση σε όλους σχεδόν τους τομείς. Ο Υπουργός εξέφρασε επίσης την άποψή του ότι «το ΥΠΕΝ θα πρέπει επίσης να προσφέρει την τεχνογνωσία του στη Διαμόρφωση Πολιτικών, ώστε οι αποφάσεις πολιτικής να μπορούν να εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση σύμφωνα με τα οράματα του οραματιστή μας. Πρωθυπουργός Σρι. Narendra Modi ji