Το MoRTH Gadkari καλεί σε προσπάθειες από όλους για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά 50%

Το MoRTH Gadkari καλεί σε προσπάθειες από όλους για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά 50%

Januar 19, 2023 0 Von admin

ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ : Υπουργός Οδικών Μεταφορών και Αυτοκινητοδρόμων της Ένωσης Shri Nitin Gadkari είπε ότι απαιτούνται προσπάθειες από όλους για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά 50 τοις εκατό πριν από το τέλος του 2025. Συμμετέχοντας σε έναν τηλεμαραθώνιο 4 ωρών και την εκστρατεία ενημέρωσης „Sadak Suraksha Abhiyan“ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας είπε ότι σύντομα θα τεθεί στη χώρα νόμος για τον καθορισμό των ωρών εργασίας των οδηγών φορτηγών.

Το Υπουργείο Οδικών Μεταφορών & Αυτοκινητοδρόμων (MoRTH) έχει δεσμευτεί για τη μείωση των θανάτων και των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα και έχει αναλάβει πολλαπλές πρωτοβουλίες σε όλα τα 4E της Οδικής Ασφάλειας, δηλαδή Μηχανική, Επιβολή, Εκπαίδευση και Επείγουσα Φροντίδα. Φέτος, το MoRTH τήρησε την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (RSW) από τις 11 έως τις 17 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο «Swachhata Pakhwada», για να διαδώσει την αιτία των Ασφαλέστερων Δρόμων για Όλους.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας, το MoRTH πραγματοποίησε πολλαπλές δραστηριότητες σε διάφορες τοποθεσίες στο Δελχί, όπως Nukkad Nataks (Street Shows), Εκστρατείες Ευαισθητοποίησης, Διαγωνισμός για μαθητές σχολείων και κολεγίων, Έκθεση Οδικής Ασφάλειας σε συνεργασία με εταιρείες, Walkathon, Talks Shows και Panel Discussions με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη και τους ηγέτες του κλάδου.

Επιπλέον, φορείς ιδιοκτησίας δρόμων όπως το NHAI, το NHIDCL κ.λπ. πραγματοποίησαν ειδικές διαδρομές σχετικά με τη συμμόρφωση με τους κανόνες και τους κανονισμούς κυκλοφορίας, την ασφάλεια των πεζών, τις κατασκηνώσεις οφθαλμικού ελέγχου για τους οδηγούς στο Toll Plazas και άλλες σχετικές πρωτοβουλίες οδικής μηχανικής. Το τμήμα Μεταφορών και Αστυνομίας των Πολιτειών και των UT, ΜΚΟ, ιδιωτικές εταιρείες και το ευρύ κοινό σε όλη τη χώρα συμμετείχαν επίσης ενεργά στην εκδήλωση πραγματοποιώντας εκστρατείες ευαισθητοποίησης, εκπαιδεύσεις πρώτων ανταποκριτών, διασφαλίζοντας την αυστηρή επιβολή κανόνων και κανονισμών σε επίπεδο βάσης και διεξάγοντας άλλες δραστηριότητες , εργαστήρια & προγράμματα υπεράσπισης που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια.