Το σχολικό βιβλίο των $5

Το σχολικό βιβλίο των $5

Januar 3, 2023 0 Von admin

με Δαβίδ επί 26 Αυγούστου 2011

Περάσαμε πολύ πόνο και βάσανα πέρυσι προσπαθώντας να βρούμε τον «σωστό τρόπο» για να τυπώσουμε ανοιχτά σχολικά βιβλία – τον ​​τρόπο που τα καθιστά εξαιρετικά προσιτά. Εκτυπώσαμε με διαφορετικούς πωλητές, τυπώσαμε βιβλία ολόκληρα και σε τμήματα, αγοράσαμε και γεμίσαμε τρία δαχτυλίδια και δοκιμάσαμε εκτύπωση με χαρτόδετο κατά παραγγελία, κ.λπ. Μερικές από αυτές τις προσεγγίσεις ήταν πιο ακριβές από τα παραδοσιακά σχολικά βιβλία, όπως εξηγούμε στο επόμενο άρθρο μας. Αλλά ανακαλύψαμε επίσης την «εφαρμογή δολοφόνος» – μια διαδικασία για την τοπική προσαρμογή των σχολικών βιβλίων για την κάλυψη των τοπικών αναγκών των μαθητών και εκτυπώστε τα με το εξαιρετικά χαμηλό κόστος που ψάχναμε.

Πόσο καλά λειτουργεί; Ακολουθεί η απόδειξη από την αγορά του φετινού σχολικού βιβλίου:

Όταν διαιρέσετε τη συνολική τιμή αγοράς (14.400 $ συμπεριλαμβανομένης της αποστολής) με τον συνολικό αριθμό των φυσικών βιβλίων γυμνασίου που αγοράσαμε (2690), θα ανακαλύψετε ότι το μέσο κόστος εκτύπωσης + αποστολής για ένα από τα σχολικά μας βιβλία φέτος είναι:

Heck ναι! Αυτό είναι αυτό που ψάχναμε. Τα τοπικά βιβλία, τυπωμένα σε κλίμακα, σε γελοία προσιτές τιμές, όπως και το διαδικτυακό μας Ανοίξτε τον Υπολογιστή κόστους σχολικών βιβλίων προβλεπόταν. Ω, και παρεμπιπτόντως, δεν είναι απλώς λιγότερο ακριβά – είναι επίσης επιτρέπουν νέες παιδαγωγικές.

Τα δεδομένα αποτελεσματικότητας θα ανακοινωθούν σύντομα – πόσες επιστήμες πιστεύετε ότι μαθαίνουν τα παιδιά που χρησιμοποιούν βιβλία $5 σε σύγκριση με παιδιά των οποίων τα σχολεία υιοθετούν σχολικά βιβλία $100+;