Τι είναι καλύτερο; Trade-In Ranges Vs. Προσφορές Ενιαίας Τιμής;

Τι είναι καλύτερο; Trade-In Ranges Vs. Προσφορές Ενιαίας Τιμής;

März 18, 2023 0 Von admin

Συγκεντρώστε μερικούς αντιπροσώπους και πωλητές μαζί και ρωτήστε τους τι είδους τιμή πρέπει να λάβει ένας καταναλωτής όταν αποτιμά την συναλλαγή του και θα λάβετε δύο κύριες απαντήσεις.

Οι έμποροι θα προσεγγίσουν αυτό το ζήτημα φιλοσοφικά και στρατηγικά, όπως θα έπρεπε. Πολλοί προτιμούν την απλότητα μιας προσφοράς ενιαίας τιμής, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν τι να περιμένουν. Άλλοι προτιμούν ένα εύρος ανταλλαγής, για τους πολλούς λόγους που αναφέρονται παρακάτω.

Οι πωλητές είναι πολύ πιο εύκολο να προβλέψουν. Εάν το μόνο που πουλάτε είναι μια λύση ενιαίας τιμής, αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση. Εάν πουλάτε μια λύση που βασίζεται σε σειρά, αυτό είναι φαινομενικά το μόνο που χρειάζεται ο κόσμος.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε προσέγγιση, αλλά η απλή απάντηση είναι αυτή χρειάζεσαι και τα δύο.

Τα πλεονεκτήματα μιας προσφοράς ενιαίας τιμής

 • Ένα άτομο παίρνει έναν αριθμό, έτσι νιώθει ότι έχει κάποιο βαθμό βεβαιότητας.
 • Συνήθως πρέπει να απαντήσουν σε έναν τόνο ερωτήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι το άτομο είναι πιο αφοσιωμένο και πιθανότατα πιο ενδιαφέρουσα προοπτική.

Τα μειονεκτήματα μιας προσφοράς ενιαίας τιμής

 • Οι περισσότεροι πωλητές δεν σας επιτρέπουν να ελέγχετε την προσφορά, επομένως έχετε κολλήσει με ό,τι λένε ότι είναι ο αριθμός.
 • Εάν αυτός ο αριθμός είναι πολύ χαμηλός σε σύγκριση με το Carvana, το CarMax ή τον ανταγωνιστή σας στο δρόμο, ο υποψήφιος πελάτης σας θα σας φανταστεί 100%.
 • Εάν δεν μπορείτε να τιμήσετε αυτήν την προσφορά επειδή είναι πολύ υψηλή, τώρα το άτομο δεν εμπιστεύεται εσάς και την αντιπροσωπεία σας, αντί για την εταιρεία που έδωσε την κακή αξία στην αρχή.
 • Αυτές οι 75 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει και οι 10 φωτογραφίες που πρέπει να τραβήξει ένα άτομο σκοτώνουν απολύτως τη μετατροπή του ιστότοπου. Θα μετατρέψετε σημαντικά λιγότερη επισκεψιμότητα ιστότοπου σε πελάτες νέων αυτοκινήτων.

Τα πλεονεκτήματα της σειράς Trade-In

 • Έχετε έναν τόνο περισσότερους δυνητικούς πελάτες και ευκαιρίες προμήθειας αποθέματος. Επειδή χρειάζεστε μόνο το έτος, τη μάρκα, το μοντέλο, την επένδυση και τα χιλιόμετρα και δεν χρειάζεται να κάνετε 100 ερωτήσεις για το αυτοκίνητο, οι καταναλωτές αποκτούν την αξία τους σε λίγα δευτερόλεπτα σε σχέση με λεπτά.
 • Η ομάδα σας μπορεί να ελέγχει καλύτερα τη συνομιλία, έχοντας την ευελιξία να συζητά το εύρος τιμών, αντί να είναι κλειδωμένη σε έναν μόνο αριθμό.
 • Ο διευθυντής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σας και η ομάδα πωλήσεών σας είναι και οι δύο ευχαριστημένοι. Δεν θα πληρώσετε υπερβολικά, και θα εξακολουθείτε να έχετε κόσμο στην πόρτα.

Τα μειονεκτήματα του εύρους Trade-In

 • Επειδή η διαδικασία είναι απλούστερη και ταχύτερη, θα έχετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, αλλά θα απαιτήσουν πρόσθετη προσπάθεια και μια βελτιωμένη διαδικασία για να εμπλακείτε.
 • Ο καταναλωτής που αναμένει μια προσφορά ενιαίας τιμής θα πρέπει να ψάξει αλλού.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου?

Εάν ο στόχος σας είναι λιγότεροι αλλά περισσότερο αφοσιωμένοι δυνητικοί πελάτες, μια λύση ενιαίας τιμής θα το πετύχει.

Εάν ο στόχος σας είναι να μετατρέψετε περισσότερη επισκεψιμότητα ιστότοπου σε δυνητικούς πελάτες, παρέχοντας στους πελάτες ρεαλιστικές προσδοκίες, το εργαλείο εύρους συναλλαγών θα το κάνει αυτό.

Θαυμάσια νέα! Μπορείτε να πετύχετε και τους δύο στόχους!

Ο ιστότοπός σας χρειάζεται και τις δύο λύσεις, επειδή οι πελάτες που έρχονται στον ιστότοπό σας έχουν διαφορετικές ανάγκες. Κάποιοι θέλουν το γρήγορο χτύπημα, ενώ άλλοι θέλουν την πιο εμπεριστατωμένη διαδικασία επειδή είναι πιο μπροστά στο ταξίδι αγοράς αυτοκινήτου.

Όταν συντρίψετε αυτά τα δύο μαζί σε μια ενιαία λύση, όλοι παίρνουν το καλύτερο και από τους δύο κόσμους και τα μειονεκτήματα εξαφανίζονται.

Προσφορά, από το TradePending, συνδυάζει την ευελιξία της γκάμας του trade-in με τη βεβαιότητα της προσφοράς ενιαίας τιμής. Όταν ένα άτομο εισέρχεται στη διαδικασία „Value Your Trade“, αποκτά αυτό το εύρος ανταλλαγής εντός δευτερολέπτων. Μετά την ολοκλήρωση, έχουν την επιλογή „Λάβετε μια σταθερή προσφορά“, διοχετεύοντάς τους στις ερωτήσεις που θα τους προσφέρουν μια προσφορά ενιαίας τιμής.

Το παιχνίδι που αλλάζει την προσέγγιση του TradePending είναι ότι εσείς, ο έμπορος, μπορείτε να διαμορφώσετε τις ερωτήσεις που κάνετε και τις αφαιρέσεις που λαμβάνετε για να φτάσετε στην προσφορά. Εδώ είναι τέσσερις αντιπροσωπείες εξηγούν γιατί αυτή η δυνατότητα διαμόρφωσης είναι τόσο σημαντική.

Εάν η στρατηγική σας είναι να φέρετε περισσότερους ανθρώπους στην πόρτα, κάντε λιγότερες ερωτήσεις και γίνετε πιο επιθετικοί ως προς την τιμή. Εάν η στρατηγική σας είναι να προσφέρετε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αριθμό για να συλλάβετε πιο εξειδικευμένους υποψήφιους πελάτες, κάντε επιπλέον ερωτήσεις για να κάνετε πιο συγκεκριμένη την τιμή.

Η δυνατότητα διαμόρφωσης της Προσφοράς επιτρέπει στους αντιπροσώπους να ελέγχουν αυτές τις προσφορές μίας τιμής για να ταιριάζουν με τη στρατηγική απόκτησης αποθέματος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και το ανταγωνιστικό περιβάλλον στην τοπική τους αγορά.

Ακούστε απευθείας από το Port City Nissan πόσο καλά λειτουργεί για αυτούς αυτή η προσέγγιση.