Τι είναι η μηχανή αναζήτησης Neeva και πώς θα ανταγωνιστεί την Google;

Τι είναι η μηχανή αναζήτησης Neeva και πώς θα ανταγωνιστεί την Google;

Januar 17, 2023 0 Von admin

Μηχανή αναζήτησης Neeva Kya hai aur Google και Kasey Takkar Deyga; , Σήμερα θα σας πούμε για τη μηχανή αναζήτησης neeva Kya Hai που είναι μια μηχανή αναζήτησης όπως η google και πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κ.λπ. και πολλά άλλα σε αυτήν την ανάρτηση που θα σας πούμε Τα τελευταία χρόνια, Η μηχανή αναζήτησης της Google συνέχισε την κυριαρχία της στο Διαδίκτυο. Πολλές τέτοιες νέες μηχανές αναζήτησης έχουν έρθει και παρέρχονται, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει σωστά την Google. Στη συνέχεια, είτε πρόκειται για το Bing της Microsoft είτε για το DuckDuckGo, όλα χάθηκαν μπροστά στην Google. Τώρα πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μηχανή αναζήτησης Neeva, η οποία πιστεύεται ότι μπορεί να δώσει μια καλή πρόκληση στην Google.

Σε μια τέτοια κατάσταση, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πλήρη γνώση για τη μηχανή αναζήτησης Neeva. Γι‘ αυτό σκέφτηκα γιατί να μην παρέχω πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη νέα μηχανή αναζήτησης σε εσάς τους ανθρώπους. Για την ενημέρωσή σας, επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτή η νέα Neeva έχει αναπτυχθεί για τον Sridhar Ramaswamy και την ομάδα του, η οποία η ίδια ήταν μια εταιρεία της πρώην Google στο παρελθόν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν χωρίς καθυστέρηση και ας μάθουμε περισσότερα για αυτή τη νέα μηχανή αναζήτησης.

Τι είναι η μηχανή αναζήτησης Neeva (Τι είναι η Neeva στα Χίντι)

Νέβα Ενας Μηχανή αναζήτησης είναι ότι το άλλο Μηχανή αναζήτησης Ψάχνει για τις πληροφορίες που αναζητά ο χρήστης στο Διαδίκτυο, μαζί με αυτό, αναζητά και το προσωπικό σας αρχείο (έγγραφο), για πληροφορίες, επιτρέψτε μου να σας πω ότι το Google πρώην επικεφαλής επιχείρησης Sridhar Ramaswamy (ο οποίος έφυγε από το google το 2018) Και το neeva έχει αναπτυχθεί από την ομάδα τους, το ιδιαίτερο με αυτή τη μηχανή αναζήτησης είναι Διαφημίσεις δεν θα εμφανιστεί, και ταυτόχρονα σας Δεδομένα Δεν συλλέγει καν, αλλά η Google κάνει όλα αυτά τα πράγματα Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Neeva, τότε για ενημέρωσή σας επιτρέψτε μου να μιλήσω Neeva की με συνδρομή υπηρεσίας Θα συμβεί όπως το Google, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μηχανή αναζήτησης δωρεάν.

Οι χρήστες πρέπει Μηχανή αναζήτησης Neeva Ίσως χρειαστεί να καταβληθούν κάποια χρήματα για να το χρησιμοποιήσετε, αν μιλάμε για την πραγματική κατάταξη αναζήτησης ή το Ξυστό. Η κατάταξη αναζήτησής του Microsoft Bing Με την υποστήριξη, λαμβάνονται επίσης οι ίδιες πληροφορίες για τον καιρό. Και Δεδομένα μετοχών (Intrinio) Οι ίδιοι χάρτες λαμβάνονται από την Apple Όταν ο χρήστης μαζί Google , Microsoft Office και Λογαριασμός Dropbox Συνδεθείτε μαζί στη συνέχεια Neeva Κοσκινίζει τα προσωπικά αρχεία καθώς και το δημόσιο Διαδίκτυο για σωστές απαντήσεις. Εξαιτίας του οποίου η σωστή απάντηση και το αποτέλεσμα αναζήτησης θα γίνουν επίσης πιο εξατομικευμένα.

Θα εκτεθείτε επίσης σε διαφορετικούς τύπους νέων πληροφοριών! Ταυτόχρονα, θα σας ενημερώνει συνεχώς από ποιο κατάστημα λιανικής έχετε παραγγείλει τα προϊόντα σας και από ποιον νέα από δημοσίευση ειδήσεων Ας πάρουμε τις ενημερώσεις τους, έχει ακουστεί επίσης από τη Neeva ότι λόγω της δωρεάν υπηρεσίας Ads, δεν θα έχουμε καμία απόδειξη Αποτελέσματος Αναζήτησης, που μπορεί να είναι πρόκληση για μια εταιρεία, με αποτέλεσμα η Neeva Αποφασίστηκε ότι θα παρέχει δωρεάν υπηρεσία στους χρήστες μέχρι το τέλος του έτους, η Neeva λέει ότι θα πληρώνει τους χρήστες της κάθε μήνα. Συνδρομή $10 δολάρια Θα πρέπει να πληρώσει λιγότερο από πάμε λοιπόν Τι είναι η μηχανή αναζήτησης Neeva, πώς θα ανταγωνιστεί την Google;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Neeva και της μηχανής αναζήτησης της Google;

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Neeva και της μηχανής αναζήτησης της Google είναι ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να δείτε διαφημίσεις στο Neeva. Με άλλα λόγια, αυτή η μηχανή αναζήτησης θα είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις, λέει ο ιδρυτής της Sridhar Ramaswamy. Αυτή η υπηρεσία θα είναι στην πραγματικότητα δωρεάν διαφήμιση και με αυτό θα υποστηρίζεται και από συνδρομή. Ταυτόχρονα, δεν θα παρακολουθεί τους χρήστες και θα εξατομικεύεται επίσης σε μεγάλο βαθμό. Εκεί ακούγεται ότι Εξατομίκευση Η δυνατότητα θα γίνει χωρίς κανενός είδους εξόρυξη δεδομένων.

Δεν θα υπάρχει κανένα βασικό έργο κανενός είδους στο Neeva, αυτό σημαίνει ότι δεν θα επανεφευρεθεί ξανά, ούτε θα παρατηρηθεί καμία αλλαγή στην ικανότητα αναζήτησής του. Για την εκτέλεση του, θα χρησιμοποιηθεί προϋπάρχον περιεχόμενο και πηγές δεδομένων: όπως, Αποτελέσματα αναζήτησης Bing, Χάρτες Apple, weather.com और दुसरे πηγές δεδομένων. Η Neeva θα αναζητήσει επίσης τα προσωπικά σας αρχεία, όπως email και „τοπικά“ έγγραφα μαζί με τον Ιστό. Όπου η Google παρέχει διαφημίσεις σε πολλά από τα μέρη της κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης Δηλαδή, συμβαίνει ότι το καλό περιεχόμενο σπρώχνεται εσκεμμένα προς τα πίσω για να μπορούν να τοποθετηθούν διαφημίσεις. Εξαιτίας αυτού, οι χρήστες πρέπει να υποφέρουν πολύ στις μικρές οθόνες smartphone.

Λίστα ιστοτόπων με ερωτήσεις και απαντήσεις

Τι είναι το Google Question Hub;

Πώς να γράψετε περιεχόμενο; Πώς να γίνετε συγγραφέας περιεχομένου;

Ποιος είναι ο ιδρυτής της μηχανής αναζήτησης Neeva;

Η Neeva δημιουργήθηκε το 2018 από τον Sridhar Ramaswamy (πρώην SVP των διαφημίσεων στην Google) και τον Vivek Raghunathan (πρώην αντιπρόεδρο της δημιουργίας εσόδων στο YouTube) που ήταν πρώην υπάλληλοι της Google. Ο στόχος του οποίου είναι να δώσει μια τέτοια μηχανή αναζήτησης στους ανθρώπους που είναι χωρίς διαφημίσεις και δεν συλλέγει τα δεδομένα των χρηστών της.

Μηχανή Αναζήτησης Neeva के Μελλοντικά σχέδια

Η Neeva έχει πολλά σχέδια στο μέλλον της, για τα οποία ο ιδρυτής της: – Ο Sridhar Ramaswamy είναι πολλά υποσχόμενος. Τις επόμενες ημέρες, μπορούμε να δούμε πολλές αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης Neeva. Το πρώτο καθήκον της Neeva θα είναι να βελτιώσει το σχεδιασμό και την ποιότητα αναζήτησης. Μετά από αυτό, η κύρια εστίαση του Ramaswamy είναι να κάνει την εμπειρία χρήστη της Neeva τόσο καλύτερη που οι άνθρωποι ξεχνούν να χρησιμοποιούν το google. Γίνονται επίσης πολλά βήματα για την εξατομίκευση της Neeva.

Ο Ramaswamy δεν έχει λάβει ακόμη μέτρα σχετικά με το μάρκετινγκ του Neeva. Τώρα πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τη Neeva. Έτσι, μπορούμε να δούμε σύντομα το μάρκετινγκ της Neeva. Τώρα τι είδους στρατηγική μάρκετινγκ χρησιμοποιεί ο Ramaswamy, θα πρέπει να φανεί.

Αυτή τη στιγμή το Neeva χρησιμοποιείται από πολύ λίγους ανθρώπους και χωρίς δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων, καμία υπηρεσία δεν μπορεί να πωληθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Neeva κράτησε δωρεάν τις υπηρεσίες saree της για φέτος. Με αυτό, οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν να το χρησιμοποιήσουν καλά και αν τους αρέσει, τότε μπορούν να αγοράσουν τη συνδρομή του για τον επόμενο χρόνο.

Πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει η Neeva μέχρι στιγμής;

Η Neeva, η οποία είναι η νέα μηχανή αναζήτησης, έχει μέχρι στιγμής 37,5 εκατομμύρια δολάρια Έχετε συγκεντρώσει το ποσό μέχρι Rs. Όπου έχουν μόνο 25 εργαζόμενοι Είναι ο μόνος.

Η Neeva, η οποία πήρε τις αρχικές της επενδύσεις από την Greylock, Sequoia Capital — και οι δύο ήταν επίσης πρώτοι επενδυτές στις πρώτες μέρες της Google.

Ποιο είναι το μελλοντικό σχέδιο της Neeva;

Η Neeva έχει πολλά σχέδια για το μέλλον σχετικά με τα οποία Google- π.χ Sridhar Ramaswamy Υπάρχει πολύ Sirius, τις επόμενες μέρες η Niva μπορεί να φέρει πολλά σχέδια στο χαρακτηριστικό της, στα οποία Νέβα Δίνεται περισσότερη έμφαση στην ποιότητα αναζήτησης. Ενόψει αυτού, φέτος η Neeva αποφάσισε να δώσει το σχέδιό της στους χρήστες δωρεάν.

Τι έμαθες σήμερα;

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο μου, τι είναι η μηχανή αναζήτησης Neeva. Ήταν πάντα η προσπάθειά μου να παρέχω πλήρεις πληροφορίες στους αναγνώστες, ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν αναζήτηση σε άλλους ιστότοπους ή στο διαδίκτυο στο πλαίσιο αυτού του άρθρου, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να διαβάσετε το άρθρο Τι είναι η μηχανή αναζήτησης Neeva Πώς θα ανταγωνιστεί την Google; Αμφιβάλλετε ή πιστεύετε ότι αυτό το άρθρο πρέπει να βελτιωθεί, τότε μπορείτε να μεταβείτε στο πλαίσιο σχολίων και να γράψετε ένα σχόλιο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το βελτιώσουμε! Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, τότε πρέπει να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας, να τη μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Whatsapp κ.λπ.

«Σας ευχαριστώ»

Για Blogging E-Book και

Υπηρεσία Ψηφιακού Μάρκετινγκ

WhatsApp 9958676204

Μηχανή αναζήτησης Neeva क्य है अवर Google को कासी तक्चर देगा;; μηχανή αναζήτησης neeva στα χίντι ; μηχανή αναζήτησης neeva ποια χώρα; μετοχή μηχανής αναζήτησης neeva? neeva vs google ; neva wikipedia ; neeva μηχανή αναζήτησης wikipedia? απόθεμα neva ; Ημερομηνία έναρξης της μηχανής αναζήτησης neeva