Συγχαρητήρια στους νικητές των The Wobbly Awards 2022!

Συγχαρητήρια στους νικητές των The Wobbly Awards 2022!

März 17, 2023 0 Von admin

TradePending 2022 The Wobbly Awards

Τα Wobbly Awards αναγνωρίζουν τους πελάτες TradePending που διέπρεψαν στην προμήθεια αποθέματος, στη μετατροπή ιστοτόπων, στη δημιουργία δυνητικών πελατών και στο merchandising κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Μας πλημμύρισαν υποψηφιότητες τόσο από τους πελάτες μας όσο και από την ομάδα μας.

Η επιλογή των νικητών ήταν δύσκολη και οι πελάτες που μας παρείχαν υποστηρικτικά έγγραφα έλαμψαν πραγματικά. Οι νικητές του 2023 είναι παρακάτω και μπορείτε να δείτε παραδείγματα των καλύτερων πρακτικών τους αυτή την παρουσίαση.

Μεγάλος Πρωταθλητής Προμήθειας Αποθεμάτων

Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τα υψηλότερα επιτεύγματα στην προμήθεια αποθεμάτων και πηγαίνει σε Kraft Nissan στο Tallahassee, FL. Ο Mason McFalls και ολόκληρη η ομάδα απέδωσαν απόλυτα στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις παραδοσιακές και ψηφιακές καμπάνιες και τις καλοσχεδιασμένες διαδικασίες, ενώ όλα αυτά κάνουν το συνολικό μάρκετινγκ να ξοδεύει πιο αποτελεσματικά.

Πληρωμές Grand Champion – Αυτοκίνητο

Ομάδα αυτόματης προβολής Mtn της Chattanooga, TN φέρνει αυτό το τρόπαιο. Ο Don Erwin έχει ωθήσει το φάκελο με τα προϊόντα μας πέρα ​​από τις απλώς μετατροπές στον ιστότοπο. Ενσωματώνει τις πληρωμές σε βάθος σε καμπάνιες μάρκετινγκ και CRM email.

Payments Grand Champion – Powersports & RV

Αποστάτης Harley-Davidson κατοικεί στο Σπρίνγκφιλντ, MO, και βγάζει νούμερα που δεν μπορούν να δουν ούτε οι μεγαλύτερες αγορές. Σε λίγο περισσότερους από 4 μήνες έφεραν πάνω από 1.000 δυνητικούς πελάτες, εν μέρει λόγω του ποσοστού ολοκλήρωσης φόρμας 21%.

Service Lane Sourcing Grand Champion

DeNooyer Chevrolet χρησιμοποίησε ένα κινητό περίπτερο σε συνδυασμό με έναν νέο ιστότοπο για να μετατρέψει τις αγορές σε συναλλαγές. Δημιούργησαν επίσης ετικέτες με κωδικούς QR που καθοδηγούσαν τους πελάτες σέρβις να εκτιμήσουν το αυτοκίνητό τους αμέσως μετά το σέρβις του.

Δημιουργία δυνητικών πελατών από το Email Marketing Grand Champion

David Belliveau στο Infiniti του Nashua στο Νιου Χάμσαϊρ χρησιμοποιεί πολλαπλές μηνιαίες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσει κατά μέσο όρο 200 δυνητικούς πελάτες/μήνα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι αγοράζουν 15-20 οχήματα το μήνα δημιουργώντας $2.500-$3.000 ανά όχημα.

Δημιουργία δυνητικών πελατών από τα Social Media Grand Champion

Meyer Motors στο Sheboygan, η WI κάνει μια εξαιρετική δουλειά για την προώθηση της απόκτησης οχημάτων και της δικής τους μοναδικής φωνής στις καμπάνιες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νικητής!

Το πιο αρραβωνιασμένο πρόσωπο όλων των εποχών

Αυτό ήταν ίσως το πιο δύσκολο βραβείο να απονεμηθεί, δεδομένου του πόσο αφοσιωμένοι είναι τόσοι πολλοί από τους πελάτες μας. Ωστόσο, οι λαμπερές κριτικές από την TradePending Customer Success Manager, Sara Wright, ξεπέρασαν αυτόν τον φιναλίστ. Δείτε τι είχε να πει η Sara για τη συνεργασία με τον Jim Tennison στο Bayside Toyota.

Συνεργάζεται μαζί μου σε καθημερινή βάση και είναι υπέρμαχος της προσθήκης περισσότερων προϊόντων στην ομάδα. Μπορεί να μην είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση, αλλά σίγουρα μας βοηθάει. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ».

Συγχαρητήρια στον Jim!

Πρωτάρης της χρονιάς

Κατά τη διάρκεια του 2022, Sunnyside Chevrolet υλοποίησε σιγά σιγά όλα τα προϊόντα της TradePending. Πήγαν στο «επόμενο επίπεδο» και εφάρμοσαν πολλές από τις βέλτιστες πρακτικές γύρω από αυτά τα προϊόντα, όλες υπό την καθοδήγηση των ειδικών των υπαλλήλων τους Wendy Capri και Ryan Davilla. Αυτοί οι πρώτοι πελάτες διέπρεψαν πραγματικά στο να είναι εξαιρετικοί.

Κορυφαίοι Εκκρεμείς Συναλλαγών

Αυτή η κοόρτη επέδειξε αριστεία στην προμήθεια αποθέματος όχι μόνο μέσω της χρήσης προϊόντων Tradepending, αλλά και σε όλα τα κανάλια και τις διαδικασίες μάρκετινγκ.

Αυτοί οι νικητές έχουν εξαιρετικό ιστότοπο και ποσοστά μετατροπής, ανεξάρτητα από το μέγεθος της αγοράς ή την επισκεψιμότητα του ιστότοπού τους.

Amato Hyundai – Εξαιρετική ροή μολύβδου και ποσοστά μετατροπής.

Μπομπ Ρουθ Φορντ – Γαπέκτησε επίμονα 200+ τοπικά αποκτημένες μονάδες καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους μέσω διαφόρων καμπανιών, διαδικασιών και έξυπνης εκτέλεσης.

Colonial Auto Group – UΜε γνώμονα τα δεδομένα ltra, ανέλυσαν ποια CTA λειτουργούν καλύτερα για την αγορά τους, ενώ ενσωμάτωσαν τις Πληρωμές στα κανάλια λέξεων τους.

Eagle Chevrolet Buick – Δημοσίευση αριθμών δολοφόνων για μια μικρή πόλη.

Fields Lexus – Η παρακολούθηση δυνητικών πελατών TradePending με τέτοιο τρόπο ώστε ο πιστοποιημένος εκτιμητής τους να μπορεί πλέον να επισκέπτεται εικονικά τα αυτοκίνητα των ανθρώπων.

Greenway KIA West – Ικανότητα στη μετατροπή δυνητικών πελατών Tradepending σε πωλήσεις καινούργιων/μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Hebert’s Town & Country – Πελάτης για 5 χρόνια και δημιούργησε πάνω από 5.000 δυνητικούς πελάτες από τότε, και ισχυρός χρήστης Σημάτων.

Hendrick Toyota North Charleston – Ο περσινός νικητής του Grand Champion, συνεχίζει να υπερέχει στην προμήθεια αποθεμάτων μέσω μάρκετινγκ, λωρίδων εξυπηρέτησης και άλλων σημείων επαφής πελατών.

John Cooper Ford της Yukon ΟΚ – Ισχυρές προσπάθειες μάρκετινγκ φέτος, συμπεριλαμβανομένων πολλών Τηλεοπτικά σποτ όπως αυτό.

Marthaler Chevrolet Glenwood – Απόλυτα φανταστικά ποσοστά μετατροπής δυνητικών πελατών σε αυτοκίνητα που πωλούνται.

McKinnon Toyota / McKinnon Nissan – Η ομάδα τους τα λέει καλύτερα! «Με όλα όσα συμβαίνουν φέτος, έπρεπε πραγματικά να εμβαθύνουμε στη βάση των πελατών μας και να βρούμε τρόπους να προωθήσουμε τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια μηνιαία καμπάνια email με τοπικά δρώμενα, προσφορές πωλήσεων, προσφορές σέρβις και έναν σύνδεσμο για την αξιολόγηση του οχήματός σας. Αυτές οι καμπάνιες ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εμάς».

Serra Chevrolet – Η Katie Takemoto στο Serra Chevrolet στο Southfield, MI έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα φέτος. Εφάρμοσε το μάρκετινγκ προώθησης υπηρεσιών με κωδικούς QR και μια από τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ξεπέρασε τις επιδόσεις της από μια καμπάνια αλληλογραφίας σαλιγκαριών αξίας 7.000 $!

Η ομάδα Kia El Cajon – Εκπληκτικά ποσοστά μετατροπής ιστοτόπων

Temecula Valley Toyota – Το Senior Account Executive Michael Stearns δεν είχε παρά καταπληκτικά πράγματα να πει για αυτήν την αντιπροσωπεία και τον Ryan Brown.

Tom Peacock Nissan – Βελτίωσε την ποσότητα και την ποιότητα των πελατών τους το 2022

Toyota του Easley – Προτάθηκε από το TradePending Senior Account Executive Jordan Coker, γράφει, « Κατατάσσονται στην 1η θέση μεταξύ άλλων αρχάριων στο SC με μεγάλη επιτυχία με ποσοστά μετατροπών σταθερά άνω του 1% για κινητά.“

White Allen Chevy– Εξαιρετικοί αριθμοί για το 2022 και ο JD είναι υπέροχος να συνεργαστείς

Zeigler Nissan του Gurnee – Εξαιρετικά ποσοστά μετατροπής ιστοτόπων και ολοκλήρωσης φόρμας τον περασμένο χρόνο.

API Partner of the Year

Συγχαρητήρια σε Νεόπλουτοςο οποίος χρησιμοποιεί καινοτόμα το TradePending API τον περασμένο χρόνο.

Δείτε εδώ την παρουσίαση των βραβείων