Πώς να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα εφέ στο TikTok χωρίς αποτυχία;

Πώς να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα εφέ στο TikTok χωρίς αποτυχία;

Januar 26, 2023 0 Von admin

Είστε νέοι στη δημιουργία ή την επεξεργασία σύντομων βίντεο; Έχουμε νέα για εσάς: η χρήση περισσότερων του ενός εφέ στο TikTok είναι χρήσιμη όχι μόνο για τη δημιουργία περισσότερο δημιουργικού περιεχομένου, αλλά και για την αύξηση και των δύο επιπέδων σύμπλεξη όπως οι αλληλεπιδράσεις. Είτε για έναν από αυτούς τους λόγους, είτε για οποιονδήποτε άλλο, εδώ θα σας πούμε πώς να το πετύχετε μέσα στην εφαρμογή, ώστε την επόμενη φορά να γίνετε viral.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα εφέ στο TikTok;

1. Δημιουργικότητα. Το TikTok δεν είναι απλώς η επανάληψη των τάσεων της στιγμής, αλλά η δημιουργία τους. Όσοι χρήστες χρησιμοποιούν τα εφέ με μοναδικούς και δημιουργικούς τρόπους είναι πιο πιθανό να γίνουν viral μέσα στην εφαρμογή. Και με αυτό, καταφέρνουν επίσης να αυξήσουν τα επίπεδα εμπλοκής τους γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τα υπέρ σας!

2. Αρραβώνας. Τα εφέ TikTok δεν είναι μόνο εκεί για επίδειξη. Δημιουργούνται από την εφαρμογή για να προσφέρουν δημιουργικά εργαλεία για τη συνεχή παραγωγή περιεχομένου. Και ποιο είναι το μυστικό πίσω από αυτό; Εάν τα χρησιμοποιείτε, ο αλγόριθμος είναι πιο πιθανό να τοποθετήσει το περιεχόμενό σας στη σελίδα Για σενα με τα οποία τα επίπεδά σας σύμπλεξη μπορούν να αυξηθούν.

3. Ανακάλυψη. Εκτός από το ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστείτε στο Για εσάς, θα εμφανίζεστε επίσης σε παραδείγματα βίντεο που χρησιμοποίησαν το εφέ. Σωστά, κάθε φορά που κάνετε κλικ σε ένα φίλτρο, το TikTok σάς δείχνει προτάσεις για το πώς το χρησιμοποίησαν άλλοι χρήστες. Τι σημαίνει αυτό? Ότι χρησιμοποιώντας διάφορα εφέ έχετε τη δυνατότητα να εμφανίζεστε σε αυτές τις συστάσεις και να σας ανακαλύπτουν συνεχώς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα εφέ στο TikTok;

Τώρα ναι, θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα εφέ στο ίδιο βίντεο TikTok; Εδώ σας το εξηγούμε, ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν μόνο δύο επιλογές για να γίνει αυτό.

Η πρώτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα εφέ σε ένα μόνο βίντεο αλλά σε διαφορετικές ενότητες. Δηλαδή, ένα μέρος του περιεχομένου σας θα έχει ένα αποτέλεσμα και ένα άλλο μέρος θα έχει ένα άλλο. Με αυτή τη φόρμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και απεριόριστο αριθμό εφέ. Πώς γίνεται; Εδώ τα βήματα:

1. Ανοίξτε Τικ Τοκ και κάντε κλικ στο σύμβολο + για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός βίντεο.

2. Κάντε κλικ στο «Εφέ» και επιλέξτε το αγαπημένο σας. Εάν το έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως, κάντε κλικ στο σύμβολο Αποθηκευμένο, αναζητήστε το και επιλέξτε το.

3. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί για να εγγράψετε το μέρος του βίντεο που θα έχει αυτό το αποτέλεσμα.

4. Για να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο εφέ, κάντε ξανά κλικ στο „Εφέ“ και επιλέξτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

5. Κάντε ξανά κλικ στο κόκκινο κουμπί για να εγγράψετε αυτό το άλλο μέρος του βίντεο με το νέο εφέ που επιλέξατε.

6. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία του, απλώς δημοσιεύστε το και τέλος.

how-to-use-more-than-one-filter-in-tiktok-without-failing-in-the-ttempt-brandme-influencer-marketingΗ δεύτερη επιλογή είναι να κάνετε έναν συνδυασμό εφέ και φίλτρων. Δηλαδή, σε ένα μόνο βίντεο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δημοφιλή εφέ της εφαρμογής και επιπλέον να προσθέσετε ένα φίλτρο που αλλάζει τους τόνους του περιεχομένου σας. Πώς γίνεται; Εδώ τα βήματα:

1. Ανοίξτε Τικ Τοκ και κάντε κλικ στο σύμβολο + για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός βίντεο.

2. Κάντε κλικ στο «Εφέ» και επιλέξτε το αγαπημένο σας. Εάν το έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως, κάντε κλικ στο σύμβολο Αποθηκευμένο, αναζητήστε το και επιλέξτε το.

3. Στη συνέχεια, στη γενική οθόνη εγγραφής κάντε κλικ στο «Φίλτρα» και επιλέξτε το αγαπημένο σας.

4. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί για να ξεκινήσει η εγγραφή του βίντεό σας.

5. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο εφέ σε άλλο μέρος του βίντεο όπως εξηγήσαμε πριν.

5. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία του, απλώς δημοσιεύστε το και τέλος.

how-to-use-more-than-one-filter-in-tiktok-without-failing-in-the-try-brandme-influencer-marketing-2Εφέ που ναι ή ναι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την αφοσίωση σας

1. Πράσινη οθόνη. Χρήσιμο για σεμινάρια και επεξηγηματικά βίντεο σχετικά με ένα θέμα για να τα κάνετε πιο γραφικά και κατανοητά προσθέτοντας φόντο με τις εικόνες που θέλετε.

2. Time Tunnel. Η δημιουργικότητά σας είναι το όριο για αυτό το φίλτρο, μπορείτε να ακολουθήσετε τις τάσεις ή να σκεφτείτε νέους τρόπους για να το ενσωματώσετε με το περιεχόμενο του λογαριασμού σας.

3. Ζουμ lento. Το κατ‘ εξοχήν εφέ καταγραφής και εστίασης της κάμερας στην αντίδραση του προσώπου σας. Ιδανικό για βίντεο όπου μιλάτε για συγκεκριμένες καταστάσεις.

4. ομιλούμενο αντικείμενο. Επίσης χρήσιμη για σεμινάρια, οποιαδήποτε εικόνα χρησιμοποιείτε θα περιλαμβάνει το πρόσωπό σας για να δημιουργήσετε ένα πιο αστείο και πιο διαδραστικό βίντεο.

5. τετράγωνο πρόσωπο. Ένα τέλειο εφέ για να καταγράψετε μια άβολη ή αστεία κατάσταση ή απλά να δώσετε στο βίντεό σας μια νότα κωμωδίας. Ελέγξτε τις τάσεις και χρησιμοποιήστε το.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης: Τα 10 φίλτρα TikTok που πρέπει να προσπαθήσετε να γίνουν viral