Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp

Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp

Januar 14, 2023 0 Von admin

Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp :- Γεια σας φίλοι, καλώς ήρθατε σε αυτό το άρθρο μας και σήμερα φέραμε άλλο ένα νέο άρθρο για εσάς, στο οποίο θα γνωρίζετε ότι Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp Έτσι μπορείτε εύκολα να μάθετε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Φίλοι, που δεν γνωρίζουν το WhatsApp, στις μέρες μας έχει γίνει κοινό να χρησιμοποιούν το WhatsApp, σήμερα όλοι ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το WhatsApp, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, όλοι θεωρούν απαραίτητο να χρησιμοποιούν το WhatsApp στην καθημερινότητά τους. Και στη σημερινή γενιά, όλοι χρησιμοποιούν το τηλέφωνο και έχει και εφαρμογές, είναι προφανές ότι η χρήση του WhatsApp δεν θα είναι πολύ δύσκολη. Φίλοι, μέσω του WhatsApp, μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, για πόσο καιρό μπορούμε να μιλάμε με άτομα σε μηνύματα. Και τώρα υπάρχει επίσης μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή whatsapp, η οποία είναι να στέλνουμε χρήματα από το whatsapp, φίλους, μπορούμε να στέλνουμε φωτογραφίες, βίντεο και ήχους μέσω του whatsapp και τώρα βλέπουμε και την επιλογή αποστολής χρημάτων.

Διαβάστε περισσότερα : GBWhatsApp APK Λήψη τελευταίας έκδοσης

Τι είναι το WhatsApp;

Φίλοι, είναι εύκολο για εμάς να στείλουμε φωτογραφίες ή βίντεο, αλλά τώρα όσον αφορά την αποστολή χρημάτων, διστάζουμε λίγο αν θα ήταν σωστό να στείλουμε αυτά τα χρήματα. Λοιπόν φίλοι, σήμερα θα σας δώσουμε πληροφορίες για αυτό. Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp.

Φίλοι, το whatsapp έχει αγοραστεί μέσω facebook, είναι γνωστό σε όλους ότι είναι ο Mark Zuckerberg. Και φίλοι, αυτή είναι η πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή messenger στον κόσμο. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση από τους ανθρώπους, οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp περισσότερο από την εφαρμογή Facebook. Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp

Τι είναι το UPI;

Friends UPI πλήρης μορφή National Payment Corporation of India είναι μια διαδικτυακή τραπεζική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την NPCI. Φίλοι, σήμερα μεταφέρουμε χρήματα από τη μια τράπεζα στην άλλη και μετά κάνουμε αυτή τη δουλειά μόνο μέσω UP.

Φίλοι, αυτή είναι μια μορφή IMPS κατά κάποιο τρόπο. Όπως παλιά χρειαζόμασταν τον αριθμό λογαριασμού κάποιου και τον κωδικό IFSC της τράπεζάς του για να μεταφέρουμε χρήματα, αλλά τώρα δεν είναι έτσι, τώρα μπορούμε επίσης να μεταφέρουμε χρήματα μόνο με αναγνωριστικό UPI, το οποίο λειτουργεί σαν αναγνωριστικό email για εμάς. κάνει και τώρα μπορούμε μεταφορά χρημάτων μέσω του αριθμού τηλεφώνου κάποιου, αυτή η επιλογή θα είναι επίσης πολύ εύκολη για εμάς.

Τι είναι το NEFT;

πώς να ενεργοποιήσετε την πληρωμή whatsapp

Λοιπόν φίλοι, τώρα σας λέμε πώς να ενεργοποιήσετε την πληρωμή στο WhatsApp

Έτσι φίλοι, όπως και άλλες εφαρμογές πληρωμών, αυτή η εφαρμογή έχει επίσης τους δικούς της κανόνες και κανονισμούς, τους οποίους θα προχωρήσουμε.

Φίλοι, εδώ θα σας πούμε για την πληρωμή μέσω WhatsApp μέσω ορισμένων βημάτων.

  • Πρώτα απ ‚όλα, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή WhatsApp στο κινητό σας και πάνω από αυτό να δείτε το εικονίδιο 3 κουκκίδων στη δεξιά πλευρά, πρέπει να κάνετε κλικ εκεί.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή πληρωμής και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην προσθήκη πληρωμής.
  • Εδώ λοιπόν θα δείτε τη λίστα με όλες τις τράπεζες. Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε την τράπεζά σας και, στη συνέχεια, να ορίσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.
  • Εδώ λοιπόν πρέπει να επιλέξετε Επαλήθευση μέσω SMS για επικύρωση, φίλοι, να έχετε υπόψη σας ότι ο αριθμός σας WhatsApp θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με την τράπεζα.

Φίλοι, μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, ο χρήστης πρέπει να ρυθμίσει την πληρωμή. Φίλοι, σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές, και εδώ χρειάζεστε ένα UPI Pin για να κάνετε συναλλαγές στο WhatsApp. Μετά από αυτό θα δείτε τη σελίδα πληρωμής.

Τι είναι το mobile marketing;

Φίλοι, να σας πούμε ότι θα δούμε την επιλογή πληρωμής μόνο στη νέα έκδοση πληρωμής, εάν το WhatsApp σας δεν είναι ενημερωμένο, τότε θα πρέπει να το ενημερώσετε γρήγορα και να ενεργοποιήσετε την επιλογή πληρωμής.

πώς να μεταφέρετε χρήματα από το whatsapp

  • Φίλοι, πριν από αυτό, ενημερώστε μας πώς να ενεργοποιήσουμε την επιλογή πληρωμής στο WhatsApp.
  • Φίλοι, για αυτό, πρώτα απ ‚όλα, πρέπει να ανοίξετε οποιαδήποτε συνομιλία στο WhatsApp, ακριβώς εκεί πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του συνημμένου.
  • Εκεί πρέπει να κάνετε κλικ στην πληρωμή και μπορείτε να εισάγετε όσα χρήματα θέλετε να στείλετε στον χρήστη.
  • Μετά από αυτό, πρέπει να εισαγάγετε το UPI Pin σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής.
  • Μετά από αυτό θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Και με αυτό η πληρωμή σας μπορεί εύκολα να μεταφερθεί οπουδήποτε.

συμπέρασμα

Φίλοι, με αυτό, αυτή η ανάρτησή μας τελειώνει εδώ, ελπίζω να σας αρέσει Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp Πρέπει να σας άρεσε το άρθρο με αυτό Whatsapp Μπορείτε να πληρώσετε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή, θα το δοκιμάσετε επίσης στο WhatsApp σας, εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να μας το πείτε σχολιάζοντας, θα γράψουμε ένα νέο άρθρο για αυτό.

λοιπόν φίλοι σας Πώς να στείλετε χρήματα μέσω Whatsapp Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους και τους συγγενείς σας, ώστε και αυτοί να λάβουν πληροφορίες σχετικά με αυτό.