Πώς να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας στο Facebook χωρίς να αποτύχετε στην προσπάθεια;

Πώς να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας στο Facebook χωρίς να αποτύχετε στην προσπάθεια;

Januar 24, 2023 0 Von admin

Ανοίξατε πρόσφατα το FanPage σας; Ή ήσουν πολύ καιρό μαζί της, αλλά όταν μπαίνεις, στη μηχανή αναζήτησης συνεχίζουν να εμφανίζονται αριθμοί και γράμματα χωρίς νόημα; Μην ανησυχείτε, σας καταλαβαίνουμε γιατί στην αρχή όλοι έχουμε τον σύνδεσμο που δημιουργείται αυτόματα για εμάς που μοιάζει με κωδικό. Και υπάρχει λύση; Φυσικά ναι. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας στο Facebook ώστε να μοιάζει με αυτό: facebook.com/yourusername.

Διαχειριστείτε τις καμπάνιες μάρκετινγκ επιρροής με το BrandMe: επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για συμβουλές!

Γιατί πρέπει να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας στο Facebook;

Αν ήρθατε εδώ από περιέργεια, τότε μάλλον δεν ξέρετε αν αυτό είναι για εσάς. Για αυτόν τον λόγο, εδώ σας λέμε 3 απλούς αλλά πολύ σημαντικούς λόγους που θα σας πείσουν να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας στο Facebook:

1. Τοποθετήστε τη σελίδα σας στα αποτελέσματα Google

Εάν κάποιος θέλει να βρει τη Σελίδα θαυμαστών σας, θα είναι δύσκολο αν ονομάζεται „facebook.com/5885934882“. Για αυτόν τον λόγο, ναι ή ναι, θα πρέπει να αλλάξετε αυτούς τους αριθμούς για το όνομά σας ή το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε στα περισσότερα από τα κοινωνικά σας δίκτυα. Έτσι θα τοποθετηθείτε στο Google και θα είναι πιο εύκολο να βρείτε την επίσημη σελίδα σας στο Facebook.

2. Ασφαλίστε το όνομά σας και την επίσημη σελίδα σας στο Facebook

Εάν αρχίσετε να έχετε μεγαλύτερο κοινό οπαδών, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση URL σας έχει το όνομα της σελίδας σας. Ο λόγος? Για να αποτρέψετε οποιονδήποτε άλλον να αποκτήσει το όνομα της σελίδας σας και να το βάλει στη διεύθυνση URL του πριν από εσάς. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να το κάνετε αυτό το συντομότερο δυνατόν!

3. Δημιουργήστε μια πιο επαγγελματική σελίδα στο Facebook

Εάν είστε δημιουργός ή επωνυμία, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε το όνομα της σελίδας σας στη διεύθυνση URL. Όχι μόνο για να γνωρίζουν οι ακόλουθοί σας ότι αυτή είναι η επίσημη FanPage σας, αλλά και για να φαίνεται πιο επαγγελματικό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μιας διεύθυνσης URL με αριθμούς και γράμματα χωρίς νόημα, σε μια διεύθυνση URL με το επίσημο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε στα κοινωνικά σας δίκτυα.

Πώς να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας στο Facebook;

Τώρα ναι. Η προσαρμογή της διεύθυνσης URL της σελίδας σας στο Facebook είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε και εδώ σας λέμε πώς να το κάνετε βήμα προς βήμα:

1. Μπείτε στη σελίδα σας Facebook.

2. Κάντε κλικ στο „Configure“ στο πλαϊνό μενού στα αριστερά.

3. Κάντε κλικ στο «Πληροφορίες σελίδας» στο αριστερό μενού.

4. Στο «Όνομα χρήστη» γράψτε το νέο όνομα που θέλετε να εμφανίζεται στη διεύθυνση URL σας.

Εάν το νέο όνομα είναι διαθέσιμο, οι αλλαγές θα αποθηκευτούν αυτόματα. Και τέλος! Μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη νέα σας διεύθυνση URL με το επίσημο όνομά σας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης: Πώς να επαληθεύσετε τη σελίδα σας στο Facebook το 2021;