Πώς να αποκτήσετε επαλήθευση στο Twitter την εποχή του Έλον Μασκ;

Πώς να αποκτήσετε επαλήθευση στο Twitter την εποχή του Έλον Μασκ;

Januar 23, 2023 0 Von admin

Αφού κατέβαλε το λιτό ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Έλον Μασκ είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του διάσημου κοινωνικού δικτύου με 140 χαρακτήρες. Αυτό θα επηρεάσει την πλατφόρμα; Εντελώς. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν ήδη αρκετές σημαντικές αλλαγές, ωστόσο, η πιο αμφιλεγόμενη είναι πώς οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν επαλήθευση στο Twitter από εδώ και στο εξής. Εδώ σας λέμε τα πάντα, ώστε να μπορείτε να μάθετε για αυτό το θέμα που σίγουρα θα επηρεάσει τη βιομηχανία μάρκετινγκ επιρροών.

Διαχειριστείτε τις καμπάνιες μάρκετινγκ επιρροής με το BrandMe: επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για συμβουλές!

Τι συμβαίνει με το… Twitter;

Ναι, όχι και τελικά ναι. Ο Έλον Μασκ πρότεινε επί μήνες να αγοράσει το Twitter. Ο λόγος? Επιδίωξε να μετατρέψει την πλατφόρμα σε ένα κοινωνικό δίκτυο όπου όλοι οι χρήστες είχαν «ελευθερία έκφρασης». Ωστόσο, μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις, απέσυρε την προσφορά του μόλις έμαθε τον αριθμό των λογαριασμών fasta και των λογαριασμών bot που συνυπάρχουν στο κοινωνικό δίκτυο.

Το Twitter όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Μήνυσε τον Έλον Μασκ και μετά από δικαστικό αγώνα αρκετών μηνών ο μεγιστάνας έπρεπε να πληρώσει 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Έτσι έγινε ο νέος ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του διάσημου κοινωνικού δικτύου που προέκυψε να μοιράζεται «τι συμβαίνει» σε μόλις 140 χαρακτήρες.

Πώς θα μπορούν οι χρήστες να επαληθεύσουν το Twitter;

Η πιο αμφιλεγόμενη αλλαγή του Έλον Μασκ μέχρι στιγμής είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορείτε να επαληθεύσετε το Twitter. Ο λόγος? Από εδώ και στο εξής η επαλήθευση θα κοστίζει. Όπως ακριβώς το διάβασες! Δεν έχει σημασία αν είστε η Madonna ή ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν θέλετε την επαλήθευσή σας θα πρέπει να πληρώνετε 7,99 $ το μήνα (λίγο περισσότερο από 150 μεξικάνικα πέσος).

Ο Μασκ αρχικά πρότεινε 20 δολάρια το μήνα. Αλλά ευτυχώς, ο Stephen King βγήκε να υπερασπιστεί ολόκληρο τον κόσμο και επέκρινε το υψηλό κόστος της επαλήθευσης. Μετά από αυτήν την viral κριτική, η τιμή έπεσε στα 7,99 $.

Ποια θα είναι όμως η διαδικασία για να γίνει επαλήθευση; Αρχικά, οποιοσδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούσε να εγγραφεί στο Twitter Μπλε για να πάρεις το μπλε σου σήμα. Ωστόσο, μετά από αρκετά σκάνδαλα για «ψεύτικους» λογαριασμούς που επαληθεύτηκαν μέσω αυτής της διαδικασίας, ο Μασκ έκανε αυστηρότερες τις απαιτήσεις.

Ένα από τα πιο δυνατά σκάνδαλα ήταν αυτό της Eli Lilly. Ένας χρήστης δημιούργησε έναν λογαριασμό παριστάνοντας τη φαρμακευτική εταιρεία και εγγράφηκε στο Twitter Blue για να κερδίσει το σήμα. Αφού την απέκτησε, έγραψε σε ένα tweet ότι «η ινσουλίνη θα είναι δωρεάν από εδώ και στο εξής» και αυτό το γεγονός έκανε την εταιρεία να χάσει περίπου 15.602 εκατομμύρια δολάρια στο χρηματιστήριο.

Τότε? Ποια θα είναι η νέα διαδικασία; Όταν το Twitter Blue επανενεργοποιηθεί – μετά τα σκάνδαλα – οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στο Twitter Blue με 7,99 $ ή και περισσότερο, αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένουν 90 ημέρες για να εγκριθούν. Για τους υπόλοιπους χρήστες εκτός των χωρών που αναφέρονται παραπάνω, η διαδικασία λήψης της επαλήθευσης θα παραμείνει απολύτως η ίδια.

Αλλά (υπάρχει πάντα ένα „αλλά“) κάτι που πρέπει να έχουν κατά νου οι χρήστες είναι ότι το Twitter θα δείχνει πάντα τον τρόπο επαλήθευσης. Δηλαδή, όταν κάνετε κλικ στο „μπλε σημάδι επιλογής“ θα σας δείξει εάν αποκτήθηκε από μια συνδρομή στο Twitter Blue ή με το να είναι αναγνωρισμένος χαρακτήρας.

πώς να αποκτήσετε το twitter-επαληθευμένο-in-the-time-of-elon-musk-brandme-influencer-marketingΕάν έχω ήδη επαλήθευση, θα πρέπει επίσης να πληρώσω; Τι σημαίνει για τις επωνυμίες και τους δημιουργούς;

Όχι και ναι. Ο μεγιστάνας και επίσης ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX ανακοίνωσε ότι, προς το παρόν, όλοι οι επαληθευμένοι χρήστες θα μπορούν να διατηρούν τα «ποπ κορν» τους δωρεάν. Παρόλα αυτά, δεν έχει ενημερώσει πότε θα κληθούν να πληρώσουν το ποσό των 7,99 δολαρίων για να διατηρήσουν αυτό το περίφημο σύμβολο «αυθεντικότητας» στους λογαριασμούς τους.

Σε λίγες εβδομάδες ή μήνες, αυτή η νέα εποχή θα αντιπροσωπεύει μια πραγματική πρόκληση για τις επωνυμίες και τους δημιουργούς: σύντομα θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ πληρωμής ή μη πληρωμής για το διάσημο μπλε σήμα. Και ποια θα είναι η απάντηση; Θα εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά, ωστόσο, αυτή η κατάσταση σίγουρα θα τον βάλει υπό έλεγχο…

Πέρα από το εγώ που προϋποθέτει η ύπαρξη επαληθευμένου λογαριασμού, τώρα οι επωνυμίες και οι δημιουργοί θα πρέπει να διαλέξουν μεταξύ της αναγνώρισης του λογαριασμού τους, ώστε να μην πέσουν σε πλαστοπροσωπίες, διαμάχες και παραπληροφόρηση ή απλώς να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του να είναι „ένας πολύ μεγάλος λογαριασμός“. .» από τα εκατομμύρια που υπάρχουν στο σύμπαν του Twitter.

Και τι θα κανεις?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης: Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter εάν παραβιάστηκε, ανεστάλη ή δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης;