Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

Dezember 28, 2022 0 Von admin

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

24-30 Οκτωβρίου 2022

Τρομακτικές δραστηριότητες σεζόν για οικογένειες γύρω από το Σπρίνγκφιλντ!

κολοκύθες

Fall Farm Fun @ Young’s (Yellow Springs, Οχάιο)

Τώρα έως τις 30 Οκτωβρίου
Η τιμολόγηση ποικίλλει
Αν λαχταρούσατε την τέλεια φθινοπωρινή μέρα, θα τη βρείτε στο Young’s! Από το Pick-Your-Own Pumpkin Patch μέχρι το Cowvin’s Corny Maze & Playland και ειδικά εποχιακά γλυκά – υπάρχει κάτι για όλους να απολαύσουν. Μάθετε περισσότερα για τη φθινοπωρινή διασκέδαση στο Young’s Jersey Dairy εδώ.

στοιχειωμένο-βαγόνι-βόλτες

Haunted Wagon Rides @ Young’s (Yellow Springs, Οχάιο)

Παρασκευή & Σάββατο Οκτωβρίου ~ 7:30 – 10 μ.μ
Ηλικίες 6 ετών και άνω: 15 $. Ηλικίες 5 ετών και κάτω: 6 $

Τα πράγματα θα γίνουν λίγο τρομακτικά γύρω από το Young αυτό το φθινόπωρο! Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου τον Οκτώβριο θα περιλαμβάνουν βόλτες στο Haunted Wagon, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για οικογένειες και περιλαμβάνουν τρομακτικές ιστορίες και μια τρομακτική βόλτα στο χωράφι με καλαμπόκι τη νύχτα. Μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένετε στο Haunted Wagon Rides εδώ.

κόλπο ή λιχουδιά στο κέντρο της πόλης Springfield

Downtown Trick-or-Treat (Springfield, Οχάιο)

28 Οκτωβρίου ~ 6 – 8 μ.μ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Περισσότερες από 40 τοπικές επιχειρήσεις συμμετέχουν στο Downtown Trick-or-Treat του Springfield! Παρκάρετε στο γκαράζ ΔΩΡΕΑΝ και πηγαίνετε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, σταματήστε σε συμμετέχουσες ιστορίες για τα παιδιά να πάρουν γλυκά ενώ απολαμβάνουν τη διασκέδαση. Λάβετε πλήρη στοιχεία εδώ.

κολοκύθας λάμψη Caesar park

Pumpkin Glow (Xenia, Οχάιο)

Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Τα μονοπάτια του Caesar Ford Park θα είναι γεμάτα με εκατοντάδες κολοκύθες ζωγραφισμένες στο χέρι που θα καλύπτουν τα πάντα, από κινούμενα σχέδια μέχρι μουσική μέχρι σόου τρόμου, ζώα και πολλά άλλα. Μόλις φωτιστεί με το μαύρο φως, η κολοκύθα ζωντανεύει! Απολαύστε τη μουσική του Halloween και επισκεφτείτε έναν πωλητή τροφίμων στις εγκαταστάσεις. Μαύροι φακοί είναι διαθέσιμοι για δανεισμό, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φέρουν τους δικούς τους. Βρείτε λεπτομέρειες για το Pumpkin Glow εδώ.

Η δημοσίευση Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Γαλακτοκομείο Τζέρσεϊ Young στο Yellow Springs, OH.