Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

Dezember 30, 2022 0 Von admin

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

26 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2022

Φθινοπωρινή διασκέδαση για όλη την οικογένεια γύρω από το Σπρίνγκφιλντ αυτή την εβδομάδα!

κολοκύθες

Fall Fun @ Young’s (Yellow Springs, Οχάιο)

Τώρα έως τις 30 Οκτωβρίου
Η τιμολόγηση ποικίλλει
Αν λαχταρούσατε την τέλεια φθινοπωρινή μέρα, θα τη βρείτε στο Young’s! Από το Pick-Your-Own Pumpkin Patch μέχρι το Cowvin’s Corny Maze & Playland και ειδικά εποχιακά γλυκά – υπάρχει κάτι για όλους να απολαύσουν. Μάθετε περισσότερα για τη φθινοπωρινή διασκέδαση στο Young’s Jersey Dairy εδώ.

κληρονομιά του φεστιβάλ πτήσης

Heritage of Flight Festival (Νέο Καρλάιλ, Οχάιο)

30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου

Το Heritage of Flight Festival περιλαμβάνει παρέλαση, έκθεση αυτοκινήτου, πωλητές, παιχνίδια, βόλτες, ψυχαγωγία και πολλά άλλα! Μη χάσετε αυτό το διασκεδαστικό φθινοπωρινό φεστιβάλ. Λάβετε λεπτομέρειες εδώ.

γιορτή κιμωλίας

Chalkfest (Springfield, Οχάιο)

1 Οκτωβρίου ~ 11:30 π.μ. – 4 μ.μ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Παρακολουθήστε τοπικούς καλλιτέχνες να κάνουν κιμωλία στους δρόμους στο κέντρο του Σπρίνγκφιλντ κατά τη διάρκεια του Chalkfest! Απολαύστε ζωντανή μουσική, φορτηγά με φαγητό και δραστηριότητες στο The National Road Commons Park. Μάθετε περισσότερα για το Chalkfest εδώ.

στοιχειωμένο-βαγόνι-βόλτες

Haunted Wagon Rides @ Young’s (Yellow Springs, Οχάιο)

30 Σεπτ. + 1 Οκτ. ~ 7:30 – 10 μ.μ
Ηλικίες 6 ετών και άνω: 15 $. Ηλικίες 5 ετών και κάτω: 6 $

Τα πράγματα θα γίνουν λίγο τρομακτικά γύρω από το Young αυτό το φθινόπωρο! Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου τον Οκτώβριο θα περιλαμβάνουν βόλτες στο Haunted Wagon, οι οποίες περιλαμβάνουν τρομακτικές ιστορίες και μια τρομακτική βόλτα στο χωράφι με καλαμπόκι τη νύχτα. Μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένετε στο Haunted Wagon Rides εδώ.

Η δημοσίευση Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Γαλακτοκομείο Τζέρσεϊ Young στο Yellow Springs, OH.