Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα

Dezember 30, 2022 0 Von admin

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα

10 – 16 Οκτωβρίου 2022

Γιορτάστε το φθινόπωρο γύρω από το Yellow Springs, Οχάιο!

κολοκύθες

Fall Farm Fun @ Young’s (Yellow Springs, Οχάιο)

Τώρα έως τις 30 Οκτωβρίου
Η τιμολόγηση ποικίλλει
Αν λαχταρούσατε την τέλεια φθινοπωρινή μέρα, θα τη βρείτε στο Young’s! Από το Pick-Your-Own Pumpkin Patch μέχρι το Cowvin’s Corny Maze & Playland και ειδικά εποχιακά γλυκά – υπάρχει κάτι για όλους να απολαύσουν. Μάθετε περισσότερα για τη φθινοπωρινή διασκέδαση στο Young’s Jersey Dairy εδώ.

καθηγητές-αυτοκίνητο-έκθεση

Έκθεση αυτοκινήτου συνταξιούχων δασκάλων της κομητείας Clark (Yellow Springs, Οχάιο)

15 Οκτωβρίου ~ 10 π.μ
$10 εισιτήριο εισόδου

Η Έκθεση Αυτοκινήτων Συνταξιούχων Καθηγητών της κομητείας Clark υποστηρίζει την ενημέρωση του ιστορικού σχολείου ενός δωματίου της κομητείας Clark, των προμηθειών και των ρούχων εποχής για το ιστορικό διαβίωσης των μαθητών. Η εκδήλωση περιλαμβάνει βραβεία, μουσική και δραστηριότητες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

στοιχειωμένο-βαγόνι-βόλτες

Haunted Wagon Rides @ Young’s (Yellow Springs, Οχάιο)

Παρασκευή & Σάββατο Οκτωβρίου ~ 7:30 – 10 μ.μ
Ηλικίες 6 ετών και άνω: 15 $. Ηλικίες 5 ετών και κάτω: 6 $

Τα πράγματα θα γίνουν λίγο τρομακτικά γύρω από το Young αυτό το φθινόπωρο! Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου τον Οκτώβριο θα περιλαμβάνουν βόλτες στο Haunted Wagon, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για οικογένειες και περιλαμβάνουν τρομακτικές ιστορίες και μια τρομακτική βόλτα στο χωράφι με καλαμπόκι τη νύχτα. Μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένετε στο Haunted Wagon Rides εδώ.

στοιχειωμένη οδήγηση μέσω

Haunted Drive-Thru (New Carlisle, Οχάιο)

19 Οκτωβρίου, 14 & 15 ~ 7:30 – 10:30 μ.μ
$20 ανά φορτίο

Η περιοχή Clark County Park District και οι φίλοι της Clark County Park District προσκαλούν εσάς και την οικογένειά σας να απολαύσετε το ετήσιο Haunted Halloween Drive-Thru. Οικογενειακές σκηνές αποκριών θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους καθώς οδηγείτε αργά μέσα στο πάρκο με μερικούς τρόμους στη διαδρομή. Αγορά εισιτηρίων εδώ.

Η δημοσίευση Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Γαλακτοκομείο Τζέρσεϊ Young στο Yellow Springs, OH.