Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα

Dezember 27, 2022 0 Von admin

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα

14 – 20 Νοεμβρίου 2022

Διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ντέιτον του Οχάιο!

νεαρά γαλακτοκομική κολοκυθόπιτα

Προπαραγγελία Ευχαριστιών Καλούδια (Yellow Springs, Οχάιο)

Μέχρι 21 Νοεμβρίου
Η τιμολόγηση ποικίλλει
Παραγγείλετε σπιτικά buckeyes, τυρόπηγμα, ψωμί γλυκοπατάτας & σπιτικές πίτες από το Young’s Jersey Dairy για τη γιορτή των Ευχαριστιών! Οι παραγγελίες απαιτούν χρόνο παράδοσης δύο ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι οι παραγγελίες για την Ημέρα των Ευχαριστιών πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου. Κάντε μια παραγγελία εδώ.

χειροποίητο για τις γιορτές

Aullwood Audubon Holiday Art Fair (Ντέιτον, Οχάιο)

Νοε. 19 ~ 11 π.μ. – 3 μ.μ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Το Aullwood Audubon Holiday Art Feature περιλαμβάνει πωλητές που πωλούν: κεραμικά, κεριά, καλαθοπλεκτική, ξυλουργική, κοσμήματα, φωτογραφία, χειροποίητα σαπούνια και λοσιόν, διακόσμηση κήπου, χειροποίητα σκαλισμένα πουλιά, αρκουδάκια, κροσέ, φρουτόψωμο και πολλά άλλα! Η είσοδος είναι δωρεάν και θα διατίθεται δωρεάν καφές και μπισκότα. Βρείτε λεπτομέρειες Art Fair εδώ.

πατρίδα διακοπές βόλτα centerville

Holiday Walk στην πατρίδα (Centerville, Οχάιο)

Νοε. 20 ~ 12 – 5:30 μ.μ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Φέρτε την οικογένεια στο Uptown Centerville για ένα απόγευμα με βόλτες με άμαξα, μουσεία, επίσκεψη στον Άγιο Βασίλη και πολλά γιορτινά ψώνια! Το Uptown θα μετατραπεί σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, που περιλαμβάνει ένα χωριό πωλητών, παιχνίδια, ζεστή σοκολάτα και το διάσημο φωτισμό των δέντρων! Λάβετε λεπτομέρειες για το Holiday Walk εδώ.

foodbank dayton

Conned Food Drive @ DAI (Dayton, Ohio)

Έως 15 Ιανουαρίου

Φέρτε κονσερβοποιημένα προϊόντα στο Ινστιτούτο Τέχνης του Ντέιτον για το φαγητό τους προς όφελος της Foodbank Dayton. Κάθε μη αλλοιώσιμο τρόφιμο που δωρίζεται μετράει για 3 $ έκπτωση για την είσοδο ενηλίκων/ηλικιωμένων Ή μια δωρεάν είσοδο για νέους (7-17). Μάθετε περισσότερα εδώ.

Η δημοσίευση Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Γαλακτοκομείο Τζέρσεϊ Young στο Yellow Springs, OH.