Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα

Dezember 26, 2022 0 Von admin

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα

5 – 11 Δεκεμβρίου 2022

Εκδηλώσεις για να σας φέρουν στο πνεύμα των γιορτών γύρω από το Yellow Springs του Οχάιο!

Αντίγραφο Santa 2022

Επισκεφθείτε το Santa @ Young’s (Yellow Springs, Οχάιο)

9 & 10 Δεκεμβρίου ~ 6 – 8 μ.μ
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο Dairy Store στο Young’s Jersey Dairy! Αυτή είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εκδήλωση. Οι επισκέπτες μπορούν να τραβήξουν τις δικές τους φωτογραφίες. Περάστε για να δείτε τον μεγάλο τύπο 9 & 10 Δεκεμβρίου, 16 & 17 Δεκεμβρίου και 23 Δεκεμβρίου από τις 6 – 8 μ.μ. Λάβετε λεπτομέρειες εδώ.

κλίφτον-μύλος-χριστουγεννιάτικα φώτα

Holiday Lights Drive Thru (Τροία, Οχάιο)

9 & 10 Δεκεμβρίου: 6-9 μ.μ. ~ 11 Δεκεμβρίου: 6-9 μ.μ.
Είσοδος: 10 $ ανά αυτοκίνητο. 30 $ για φορτηγά 15 επιβατών
Οδηγήστε μέσα από μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων γεμάτη με πάνω από 60 φωτεινές οθόνες στο Lost Creek Reserve! Η οδική περιήγηση μήκους 1,25 μιλίων σας μεταφέρει μέσα στο δάσος, σε γοητευτικές λωρίδες φάρμας και προσπερνώντας το ιστορικό Knoop Homestead που λάμπει με φώτα. Βρείτε λεπτομέρειες εδώ.

cohatch διακοπές στην αγορά

Διακοπές στην αγορά (Springfield, Οχάιο)

Δεκ. 10 ~ 9 π.μ. – 1 μ.μ

Κατευθυνθείτε στο CoHatch Springfield για τις ετήσιες διακοπές τους στην αγορά! Αγοράστε έναν συνδυασμό πωλητών και τεχνιτών που ειδικεύονται σε μοναδικά και βιοτεχνικά προϊόντα. Μάθετε περισσότερα εδώ.

οικογενειακό χριστουγεννιάτικο σινγκλ

A Family Christmas Sing-a-Long (New Carlisle, Οχάιο)

11 Δεκεμβρίου ~ 3 μ.μ

Το New Carlisle Area Community Chorus φιλοξενεί ένα Sing-a-Long με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και διασκέδαση στις γιορτές. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να φέρουν μια τσάντα με μη αναλώσιμα προϊόντα για να βοηθήσουν στην υποστήριξη του BCU Food Pantry και να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μια δωροκάρτα Mel-o-Dee. Λεπτομέρειες Sing-a-Long εδώ.

Η δημοσίευση Πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Γαλακτοκομείο Τζέρσεϊ Young στο Yellow Springs, OH.