Ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα Αγγλικά

Ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα Αγγλικά

Januar 13, 2023 0 Von admin

Ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα Αγγλικά 2023 Η Ινδία θα γιορτάσει την 75η Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις 15 Αυγούστου φέτος. Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Γραμμές για την ημέρα της ανεξαρτησίας, Καλύτερη ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας 2022, καλύτερη ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας στα αγγλικά, ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας για μαθητές, Ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα αγγλικά.

Η κυβέρνηση ξεκίνησε Amrit Mahotsav της Ελευθερίας για τον εορτασμό των 75 χρόνων ανεξαρτησίας και τον εορτασμό της ένδοξης ιστορίας του λαού, του πολιτισμού και των επιτευγμάτων της. Οι εορτασμοί για την 76η χρονιά της ανεξαρτησίας ξεκίνησαν στις 12 Μαρτίου 2011, σε αντίστροφη μέτρηση 75 εβδομάδων και θα ολοκληρωθούν στις 15 Αυγούστου 2022.

Ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα Αγγλικά

Καλημέρα σε όλους…

Σήμερα είμαστε συγκεντρωμένοι εδώ για να γιορτάσουμε την 76η Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ινδίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ινδία απέκτησε την ανεξαρτησία της στις 15 Αυγούστου 1947 από τη βρετανική κυριαρχία. Μετά την ανεξαρτησία, αποκτήσαμε όλα τα θεμελιώδη δικαιώματα στο δικό μας Έθνος, την Πατρίδα μας. Όλοι πρέπει να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Ινδοί και να θαυμάζουμε την περιουσία μας που γεννηθήκαμε στη γη μιας Ανεξάρτητης Ινδίας.

Η ιστορία της Save India αποκαλύπτει τα πάντα για το πώς οι πρόγονοί μας και οι πρόγονοί μας είχαν εργαστεί σκληρά και υπέστησαν όλη τη βάναυση συμπεριφορά των Βρετανών. Δεν μπορούμε να φανταστούμε καθίζοντας εδώ πόσο δύσκολη ήταν η ανεξαρτησία της Ινδίας από τη βρετανική κυριαρχία. Χρειάστηκαν θυσίες πολλών αγωνιστών της ελευθερίας και αρκετές δεκαετίες αγώνα από το 1857 έως το 1947.

Μερικοί από τους μεγάλους μαχητές της ελευθερίας της Ινδίας είναι Netaji Subhash Chandra Bose, Jawahar Lal Nehru, Mahatma Gandhiji, Bal Gangadhar Tilak, Lala Lajpath Ray, Bhagat Singh, Khudi Ram Bose και Chandra Sekhar Azad. Ήταν διάσημοι πατριώτες που αγωνίστηκαν σκληρά για την ελευθερία της Ινδίας μέχρι το τέλος της ζωής τους. Δεν μπορούμε να φανταστούμε εκείνη τη φρικτή στιγμή που ταλαιπωρήθηκαν από τους προπάτορές μας.

Τώρα, μετά από πολλά χρόνια ανεξαρτησίας, η χώρα μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο ανάπτυξης. Σήμερα η χώρα μας είναι μια καλά εδραιωμένη δημοκρατική χώρα σε όλο τον κόσμο. Ο Gandhi ji ήταν ένας μεγάλος ηγέτης που μας δίδαξε για αποτελεσματικούς τρόπους ελευθερίας όπως οι μέθοδοι ahimsa και sathyagraha. Ο Γκάντι ονειρευόταν μια ανεξάρτητη Ινδία με τη μη βία και την ειρήνη. Γραμμές για την ημέρα της ανεξαρτησίας, Καλύτερη ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας 2022, καλύτερη ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας στα αγγλικά, ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας για μαθητές, Ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα αγγλικά.

Καλύτερη ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα Αγγλικά

Καλημέρα Ινδία, Αξιότιμη Διευθύντρια, Μαμά, Αξιότιμη Αρχιεπισκέπτης, Δάσκαλοι και αγαπητοί μου φίλοι.

Σήμερα Στις 15 Αυγούστου, η Ινδία γιορτάζει την 9η Ημέρα της Ανεξαρτησίας της και είμαστε περήφανοι που λέμε ότι κερδίσαμε την ελευθερία μας πριν από 73 χρόνια, η οποία ψηφίστηκε από το βρετανικό κοινοβούλιο και ήμασταν οι πρώτοι που αποκτήσαμε την ανεξαρτησία μας.

Στο μεταμεσονύκτια ώρα του 14 Αυγούστου 1947, Pandit Jawaharlal Nehru σηκώθηκε για να απευθυνθεί στο έθνος έκανε την παρθενική του ομιλία στο Νέο Δελχί, Όταν ο κόσμος κοιμάται, η Ινδία θα ξυπνήσει για τη ζωή…και την ελευθερία.

Τώρα Η Ινδία είναι η μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο. Ήμουν περήφανος που είπα το έθνος μας ως κυρίαρχο, σοσιαλιστικό, κοσμικό, δημοκρατικό, δημοκρατικό, και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό. Αλλά επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω όλα αυτά, η Ανεξάρτητη δεν ήταν το τέλος του αγώνα μας, ήταν μόνο η αρχή του η μεγαλύτερη πρόκληση μας και αυτή ήταν να μας ευημερήσουν.

Σαν πολίτης της Ινδίας, είμαστε περήφανοι για το χρυσό παρελθόν της. Είχαμε έναν από τους παλαιότερους και πλουσιότερους πολιτισμούς στον κόσμο. Σήμερα όχι μόνο πρέπει να είμαστε περήφανοι για το ένδοξο παρελθόν μας αλλά και να εργαστούμε για να κάνουμε το παρόν και το μέλλον μας καλύτερα από το παρελθόν μας.

Χρειαζόμαστε να κάνουμε τον εαυτό μας τόσο ικανό ώστε να μπορούμε να τον επαινούμε. παρόν και αυτό μπορεί να είναι. γίνεται μόνο όταν εργαζόμαστε σκληρά γι‘ αυτό. Και μπορούμε να δουλέψουμε σκληρά, μόνο αν έχουμε ένα αίσθημα πατριωτισμού και εθνικισμού στην καρδιά μας.

Πατριωτισμός είναι μια λέξη πολύ βαθιά και με νόημα, και η σημασία της αλλάζει ανάλογα με τη ζήτηση ή το χρόνο. Στα προ της ανεξαρτησίας, πατριωτισμός

προοριζόταν να φύγει από τα σπίτια και να πολεμήσει ενάντια στην ξένη κυριαρχία, ενώ σήμερα αληθινός πατριώτης είναι εκείνος που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες του στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ανύψωση του έθνους του ως το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό.

Θα πρέπει λοιπόν να συνεισφέρουμε στο gr eat Nation μας.

Σας ευχαριστώ

Jay Hind Jay Bharat

Ευτυχισμένη Ημέρα Ανεξαρτησίας Κατάσταση WhatsApp

Σύντομη ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

 • Ως Ινδοί πολίτες, δεν πρέπει να θεωρούμε αυτή την ημέρα μόνο για την ύψωση της σημαίας και τη διανομή γλυκών.
 • Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ινδίας δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν το πραγματικό νόημα πίσω από τον εορτασμό.
 • Οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις της Ινδίας παρουσιάζονται σε παγκόσμια βάση όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.
 • Αυτή η έπαρση της σημαίας σε κάθε σπίτι είναι δημοφιλής την ημέρα της ανεξαρτησίας.

10 Γραμμές για Σημαντική Ημέρα της Ανεξαρτησίας

 1. Η ημέρα της ανεξαρτησίας μνημονεύει τις θυσίες που έγιναν από αγωνιστές της ελευθερίας και πολιτικούς οραματιστές.
 2. Κάνει τους ανθρώπους να θυμίζουν τις ρίζες τους.
 3. Υπενθυμίζεται στους ανθρώπους τα οφέλη της αυτοδιοίκησης και της κοινοβουλευτικής κυριαρχίας και να εκτιμούν περισσότερο την ελευθερία.
 4. Στους ανθρώπους υπενθυμίζεται ο πλούσιος πολιτισμός και η θρησκευτική ποικιλομορφία του έθνους.
 5. Η ημέρα της ανεξαρτησίας μας θυμίζει την κοινοβουλευτική μας κυριαρχία.
 6. Ενώνει ανθρώπους από διαφορετική κουλτούρα και θρησκείες για να γιορτάσουν την ελευθερία τους.
 7. Την ημέρα της ανεξαρτησίας, ο υπόλοιπος κόσμος ενημερώνεται για τα επιτεύγματα και τους στόχους μας.
 8. Η ημέρα της ανεξαρτησίας ενημερώνει τον κόσμο για την πλούσια ιστορία και την κληρονομιά μας.
 9. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και χαίρεται στολίζοντας αντίγραφα της εθνικής σημαίας.
 10. Τα παιδιά υπενθυμίζονται στον αγώνα για ανεξαρτησία και να τον εκτιμούν περισσότερο.

Σύντομες 10 γραμμές ομιλίας για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα Αγγλικά

 1. Γιορτάζουμε την ημέρα της ανεξαρτησίας στις 15ου Αύγουστο κάθε έτους.
 2. Η ημέρα της ανεξαρτησίας στην Ινδία είναι εθνική εορτή.
 3. Εορτάζει τον αγώνα του έθνους για ελευθερία.
 4. Μας θύμισε τις θυσίες των αγωνιστών της ελευθερίας.
 5. Κάθε πολιτεία και επικράτεια της ένωσης το γιορτάζει με πολύ ενθουσιασμό και απόλαυση.
 6. Ο Πρωθυπουργός ξεδιπλώνει τη σημαία από τις επάλξεις του κόκκινου οχυρού και ακολουθεί ο Εθνικός Ύμνος.
 7. Ο Πρόεδρος απευθύνεται στο έθνος την παραμονή της ημέρας της ανεξαρτησίας.
 8. Στις πολιτείες οι κύριοι υπουργοί ξεδιπλώνουν τη σημαία και ακολουθούν παρελάσεις και πολιτιστικές πομπές.
 9. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν πατριωτικά τραγούδια και ταινίες όλη την ημέρα.
 10. Είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της δημοκρατίας.

Γραμμές για την ημέρα της ανεξαρτησίας, Καλύτερη ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας 2022, καλύτερη ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας στα αγγλικά, ομιλία για την ημέρα της ανεξαρτησίας για μαθητές, Ομιλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στα αγγλικά.