Μην αναζωογονείτε: Πώς να κάνετε γνωστές τις επιθυμίες σας

Μην αναζωογονείτε: Πώς να κάνετε γνωστές τις επιθυμίες σας

November 29, 2022 0 Von admin

Μην κάνετε ανάνηψηΗ εντολή „Μη αναζωογόνηση“ είναι η εντολή ενός γιατρού να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες ενός ατόμου που δεν θέλει προσπάθειες για την αποκατάσταση του καρδιακού παλμού ή της αναπνοής του. Θέλετε να αποτρέψετε την περιττή ιατρική παρέμβαση στο τέλος της ζωής; Μάθετε για τις εντολές «Μην αναζωογονείτε».

Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε επιλογές για να γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, ενίσχυση της υποβοηθούμενης διαβίωσης, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.