Η Sarex προσφέρει ανθεκτικό επιβραδυντικό φλόγας για 100% βαμβάκι και πολυεστερικές ίνες

Η Sarex προσφέρει ανθεκτικό επιβραδυντικό φλόγας για 100% βαμβάκι και πολυεστερικές ίνες

November 27, 2022 0 Von admin

Η Sarex προσφέρει ανθεκτικό επιβραδυντικό φλόγας για 100% βαμβάκι και πολυεστερικές ίνες

Η Sarex Chemicals είναι μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής χημικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για περισσότερα από 60 χρόνια. Η Sarex εξάγει τα προϊόντα της σε ηπείρους όπως η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία και η Αφρική. Λόγω του γεγονότος ότι η Sarex είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας χημικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων της Ινδίας, η κυβέρνηση την αναγνώρισε με το καθεστώς των εξαγωγών δύο αστέρων. Δρ Naresh Saraf, Εκτελεστικός Διευθυντής, Sarex Chemicalsμοιράζεται την πρόσφατη καινοτομία και τη γκάμα προϊόντων με την Divya Shetty.

Εξηγήστε ευγενικά την τρέχουσα κατάσταση της ινδικής τεχνικής κλωστοϋφαντουργίας.

Τα τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν εφαρμογές αυτοκινήτων, ιατρικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, γεωυφάσματα, αγρουφάσματα και προστατευτικά ρούχα, αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς στην Ινδία, μετά την πανδημία. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης στον τομέα των τεχνικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο τεχνικοί και χρειάζονται περισσότερη λειτουργικότητα στα υφάσματα τους.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία σας;

Προσφέρουμε πλήρη γκάμα χημικών και βοηθητικών ουσιών επεξεργασίας από την προεπεξεργασία έως το φινίρισμα για όλους τους τύπους υφασμάτινων υποστρωμάτων. Έχουμε ομάδα Ε & Α, που εργάζεται ακατάπαυστα για να αναπτύξει φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιομηχανίες. Διαθέτουμε μια ομάδα ανθρώπων μάρκετινγκ σε όλες τις πολιτείες της Ινδίας που παρέχουν υποστήριξη στη βιομηχανία για δοκιμές και δημιουργία νέων προϊόντων και, εάν απαιτείται, παρέχουν δωρεάν συμβουλές σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την κατασκευή.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της πιο δημοφιλής επωνυμίας/προϊόντος σας και πώς εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας;

Από τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε, έχουμε τα δικά μας

ΦροντίδαΣειρές που είναι Fluorocarbon με βάση το C6, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως προστατευτικό φινίρισμα για υφάσματα που χρησιμοποιούνται σε προστατευτικά υφάσματα, ιατρικά υφάσματα, οικιακά υφάσματα κ.λπ. έναντι διαφόρων διαρροών υγρών και έτσι αυξάνουν τη δυνατότητα συντήρησης των υφασμάτων.

Οικοφύλακας Η σειρά είναι υδατοαπωθητικά χωρίς φθόριο που παρέχουν προστασία από λεκέδες με βάση το νερό και έτσι προστατεύει το ύφασμα από λεκέδες και μειώνει τη φθορά των υφασμάτων και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του υφασμάτινου υλικού.

Saraguard Η σειρά προστατεύει τα υφάσματα από προσβολή από μικροβιακή επίθεση και αποφεύγει την άσχημη μυρωδιά και προσδίδει φινίρισμα ελέγχου της οσμής, κάνοντας έτσι τον χρήστη να αισθάνεται φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αποφεύγει την εξάπλωση των βακτηρίων.

Φλαμακροφύλακας Η σειρά προστατεύει τα υφάσματα από το να πιάσουν φωτιά και έτσι έχουν μεγάλη εφαρμογή σε clothtech, hometech, protech, mobiltech κ.λπ. παρέχοντας έτσι ζωτική προστασία στον τελικό χρήστη από την πρόκληση σοβαρών τραυματισμών.

Πώς ήταν οι επιδόσεις της εταιρείας σας τη φετινή χρήση;

Η εταιρεία μας τα πάει αρκετά καλά και αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς, βρισκόμαστε σε αυτόν τον κλάδο τα τελευταία 70 χρόνια και είμαστε μια από τις μεγαλύτερες ινδικές εταιρείες παραγωγής χημικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Έχουμε καλή εμπειρία στο χειρισμό διαφόρων χημικών ουσιών και εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των διαφόρων αντιδράσεων πολυμερισμού μας. Έχουμε επεκτείνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας το τελευταίο οικονομικό έτος, κάτι που θα μας βοηθήσει να πολλαπλασιάσουμε την παραγωγή μας.

Πώς αντιμετωπίζει η εταιρεία σας τις απαιτήσεις των εξαγωγικών αγορών;

Κατανοούμε καλά τις απαιτήσεις των πελατών μας και έχουμε μια μακροχρόνια σχέση μαζί τους, γι‘ αυτό έχουμε μια πρόβλεψη των απαιτήσεών τους και, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, έχουμε κλιμακώσει τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους έγκαιρα. Έχουμε επίσης λίγους τοπικούς αντιπροσώπους στην εξαγωγική αγορά που μας βοηθούν να διατηρούμε αποθέματα των προϊόντων μας σε τοπικό επίπεδο.

Η άλλη πτυχή της τροφοδοσίας στην εξαγωγική αγορά είναι η συμμόρφωση με τους πιο πρόσφατους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και γι‘ αυτό υποβάλλουμε τακτικά σε διάφορους ελέγχους ISO, BlueSign και GOTS που μας καθιστούν ικανούς να εξάγουμε σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας χημικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Ινδία.

Ποια είναι η τελευταία σας καινοτομία στα τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα;

Έχουμε αναπτύξει ένα υδατοαπωθητικό χωρίς φθόριο το οποίο προσφέρει εξαιρετική απωθητικότητα σε λεκέδες με βάση το νερό και είναι πλήρως PFOA, PFOS και χωρίς άλλες επικίνδυνες ενώσεις, είναι καταχωρημένο στο BlueSign και GOTS.

Έχουμε επίσης επιτύχει στην ανάπτυξη υγροαπωθητικού υψηλής απόδοσης που μπορεί να απωθήσει τη βενζίνη, το ντίζελ και άλλους επικίνδυνους διαλύτες και να προστατεύσει τον χρήστη.

Προσθέσαμε επίσης ένα ανθεκτικό επιβραδυντικό φλόγας στη γκάμα μας για 100% πολυεστέρα και 100% βαμβακερό ύφασμα που είναι ανθεκτικό σε πολλαπλά οικιακά πλυντήρια και δεν περιέχει αλογόνο.

Πώς υποστηρίζει η κυβέρνηση τον τεχνικό κλωστοϋφαντουργικό τομέα;

Η κυβέρνηση έχει επενδύσει ένα σημαντικό ποσό δημιουργώντας ειδικά τεχνικά πάρκα και ζώνες κλωστοϋφαντουργίας για ειδικές ίνες, βιώσιμα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, γεωυφάσματα Mobiltech και αθλητικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στο πλαίσιο του εμβληματικού προγράμματος της Εθνικής Αποστολής Τεχνικών Κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων υπό την ικανή ηγεσία του Piyush Goyal.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτήν την πλατφόρμα για να ευχαριστήσω την κυβέρνηση για το έργο που επιτελείται και επίσης να την απευθύνω έκκληση να εξετάσει και τους κλάδους χημικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, καθώς οι κατασκευαστές χημικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην παροχή λειτουργικών χημικών φινιρίσματος, όπως το λάδι και το νερό απωθητικό , Επιβραδυντικά φλόγας, Αντιμικροβιακά, Επικαλύψεις κ.λπ. που παρέχουν λειτουργικότητα και προστιθέμενη αξία σε αυτά τα τεχνικά υφασμάτινα υφάσματα.

Outlook for Technical Textiles…

Σύμφωνα με εμένα, υπάρχει περιθώριο για ταχεία ανάπτυξη στον κλάδο των μη συμβατικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στη χώρα και ο κλάδος της τεχνικής κλωστοϋφαντουργίας έχει τις περισσότερες δυνατότητες ανάπτυξης. Όντας σημαντικός εξαγωγέας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, οι ινδικές εταιρείες έχουν αρκετή ικανότητα και τεχνογνωσία για να βρίσκονται στην κορυφή της αλυσίδας εφοδιασμού. Απλώς, εμείς ως άτομο και ως εταιρεία πρέπει να μειώσουμε την εξάρτησή μας από τη διεθνή αγορά πρώτων υλών και να πιέσουμε για την κατασκευή στην Ινδία και να αγοράσουμε περισσότερα προϊόντα ινδικής κατασκευής.