Η Garmin και η ACA ανακοινώνουν τη Συνεχιζόμενη Στρατηγική Σχέση για το 2023

Η Garmin και η ACA ανακοινώνουν τη Συνεχιζόμενη Στρατηγική Σχέση για το 2023

Februar 9, 2023 0 Von admin

Η Garmin αυξάνει τη συνεργασία με την ACASAN ANTONIO, TX (7 Φεβρουαρίου 2023) – Η Ένωση Συλλογικών Ψαράδων είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει μια συνεχιζόμενη στρατηγική σχέση με την Garmin, τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρονικών ναυτιλιακών ειδών στον κλάδο. Γνωστή για τα επαναστατικά προϊόντα όπως το σόναρ ζωντανής σάρωσης LiveScope™ και το Force Trolling Motor, η Garmin είναι υπερήφανος υποστηρικτής του συλλογικού ψαρέματος λαβράκι από την έναρξή της.

Η υποστήριξη της Garmin για την ACA και τις εκδηλώσεις της θα περιλαμβάνει συνεχή υποστήριξη μέσω του ψαρά κολεγίου εκπτωτικό πρόγραμμαGarmin Tournament Rewards και υποστήριξη σε εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν το 2023 BoatUS Collegiate Bass Fishing Championship που παρουσιάστηκε από την Bass Pro Shops.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την Ένωση Συλλογικών Ψαράδων για την υποστήριξη της σπουδαίας δουλειάς που κάνουν για τους ψαράδες κολεγίων και τους αλιευτικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Dave Dunn, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων θαλάσσιων και RV της Garmin. «Αυτοί οι ψαράδες είναι το μέλλον του αθλήματος μας και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη της πλατφόρμας στην οποία αγωνίζονται».

Δείτε τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων Garmin στο Tackle Warehouse

«Από τότε που ξεκινήσαμε τη σειρά Collegiate Bass Fishing Series πριν από 18 χρόνια, η Garmin ήταν υποστηρικτής αυτών των μαθητών ψαράδων και οι ψαράδες ανταποκρίθηκαν επιλέγοντας τη Garmin για να τρέξουν στα σκάφη τους και στην καθημερινή τους ζωή», εξήγησε ο Wade Middleton, Διευθυντής του ACA και Πρόεδρος της CarecoTV. «Η Garmin φτιάχνει τόσα πολλά υπέροχα εργαλεία για αυτούς τους νεαρούς ψαράδες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάθε φορά που βρίσκονται έξω στο νερό. Αυτό περιλαμβάνει Garmin LiveScopeκαι το Μοτέρ Garmin Force Trolling και αυτοί οι ψαράδες κολεγίου είναι μερικοί από τους πιο έξυπνους εκεί έξω όταν πρόκειται να πιάσουν ψάρια με αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία».

Η Garmin υποστηρίζει συλλογικούς ψαράδες μέσω μιας ευρείας σειράς προγραμμάτων και πρωτοβουλίες. Ένα από αυτά είναι το κορυφαίο εκπτωτικό πρόγραμμα που προσφέρουν σε όλους τους ψαράδες κολεγίων. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους ψαράδες να αγοράζουν προϊόντα σε μειωμένη τιμή, αναβαθμίζοντας έτσι τον εξοπλισμό τους και καθιστώντας τους καλύτερους ψαράδες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες έκπτωσης και να κάνετε αίτηση για να λάβετε έναν κωδικό, κάντε κλικ εδώ.

Garmin Echomap UHD2Ένα άλλο μεγάλο κίνητρο που προσφέρει η Garmin είναι το πρόγραμμα Garmin Tournament Rewards. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης τουρνουά παγκόσμιας κλάσης που ανταμείβει τους ψαράδες για τη λειτουργία ηλεκτρονικών Garmin. Για να είναι επιλέξιμος για το χρηματικό έπαθλο 500 $, ένας ψαράς πρέπει να είναι ο χρήστης Garmin με την υψηλότερη θέση σε μια εκδήλωση που εγκρίνεται από την Garmin. Το σκάφος πρέπει να είναι εξοπλισμένο με ένα ή περισσότερα ηλεκτρονικά εξαρτήματα θαλάσσης ή μοτέρ συρτής σταθερής τοποθέτησης Garmin. Το Garmin Tournament Rewards θα τιμηθεί σε όλες τις διοργανώσεις του 2023 που έχουν εγκριθεί η ACA. Δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες εδώ.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες για όλα τα προγράμματα εκπτώσεων και μπόνους κολλεγίων στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση Εκπτώσεις και κίνητρα σελίδα.

Σχετικά με την Garmin

Σχεδιασμένα από μέσα για τη ζωή στο εξωτερικό, τα προϊόντα Garmin έχουν φέρει επανάσταση στη ζωή για ψαράδες, ναυτικούς, ναυτικούς και λάτρεις των σκαφών παντού. Δεσμευμένη στην ανάπτυξη των πιο καινοτόμων, ποιοτικότερων και πιο εύχρηστων ηλεκτρονικών θαλάσσιων ειδών που γνώρισε ποτέ η βιομηχανία, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για καινοτομία και μια ευκαιρία να νικήσουμε το χθες. Για όγδοη συνεχή χρονιά, η Garmin ονομάστηκε πρόσφατα το Κατασκευαστής της Χρονιάς από την National Marine Electronics Association (NMEA). Άλλες μάρκες Garmin marine περιλαμβάνουν το Fusion® και Navionics®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το εικονικό της Garmin Γραφείο συντάξεως εφημερίδαςστείλτε email στην ομάδα Τύπου μας, συνδεθείτε με το @garminfishhunt στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακολουθήστε τις περιπέτειές μας στο garmin.com/blog.

Σχετικά με τον Σύλλογο Συλλογικών Ψαράδων

Το Association of Collegiate Angler (ACA) είναι ένα τμήμα της CarecoTV που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την ανάπτυξη, την ανάπτυξη και τη δομή στο πλαίσιο της ανταγωνιστικής συλλογικής αλιείας λαβράκι, με έμφαση σε ανταγωνιστικές εκδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο. Η ACA δημιούργησε την αρχική BoatUS Collegiate Bass Fishing Series πριν από 18 σεζόν. Αυτό το μεμονωμένο γεγονός έχει εξελιχθεί στη σειρά Bass Pro Shops Collegiate Bass Fishing Series, η οποία πλέον αναγνωρίζεται ως η μακροβιότερη συνεχόμενη σειρά συλλογικής αλιείας λαβράκι που υπάρχει.

Το ACA κατέχει τη σειρά Bass Pro Shops Collegiate Bass Fishing Series, το Bass Pro Shops School of Year που παρουσιάζεται από το πρόγραμμα Abu Garcia και τα σχετικά περιουσιακά στοιχεία. Η σειρά ACA των μεγάλων γεγονότων αλιείας κολεγίων περιλαμβάνει μια ποικιλία τουρνουά σε εθνικό επίπεδο, τα οποία είναι πολυήμερα τουρνουά, τα οποία μεταδίδονται όλα τηλεοπτικά σε πολλά δίκτυα, καθώς και μεταδίδονται σε μια ποικιλία συνδεδεμένων πλατφορμών. Η ACA παρέχει επίσης υποστήριξη σε πολυάριθμα σχολεία που διοργανώνουν περιφερειακές εκδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση της έκθεσης και της ευαισθητοποίησης για το ψάρεμα στο κολέγιο.

Χάρη εν μέρει στη μεγάλη ποικιλία προβολής των μέσων που παρέχει η ACA, η σειρά μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη τηλεοπτική και ροή κάλυψης από οποιαδήποτε άλλη συλλογική σειρά ψαρέματος. Αυτό περιλαμβάνει μια αποκλειστική τηλεοπτική σειρά σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και πλατφόρμες ροής, καθώς και πρόσθετη κάλυψη επιλεγμένων εκδηλώσεων εντός άλλων προγραμμάτων. Αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει κάλυψη από το Discovery Channel, το CBS Sports, το Pursuit Channel, καθώς και άλλα περιφερειακά και εθνικά δίκτυα. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάλυψη στο διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή προηγούμενων γεγονότων χάρη στην κάλυψη στο OutdoorActionTV.com και στο PursuitUp.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ACA ή το Bass Pro Shops Collegiate Bass Fishing Series, επισκεφθείτε www.CollegiateBassChampionship.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Bass Pro Shops, επισκεφτείτε www.BassPro.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CarecoTV, επισκεφθείτε www.CarecoTV.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ACA ή το Bass Pro Shops Collegiate Bass Fishing Series, επισκεφθείτε www.CollegiateBassChampionship.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Bass Pro Shops, επισκεφτείτε www.BassPro.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CarecoTV, επισκεφθείτε www.CarecoTV.com.

Μείνετε ενημερωμένοι και ακολουθήστε μας — Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους!

Ίνσταγκραμ Facebook Κελάδημα

Παρακολουθήστε το College Fishing Anytime!

Παρακολουθήστε το Now On Outdoor Action Τηλεόραση & YouTube

Ακούστε το #WeAreCollegiateBass Podcast!

iTunes Spotify

Μπορεί επίσης να σας αρέσει η BASS να ανακοινώνει την εκτεταμένη πολυετή συμφωνία χορηγίας με την Garmin