Η BASS ανακοινώνει την εκτεταμένη πολυετή συμφωνία χορηγίας με την Garmin

Η BASS ανακοινώνει την εκτεταμένη πολυετή συμφωνία χορηγίας με την Garmin

Februar 7, 2023 0 Von admin
Η BASS ανακοινώνει την εκτεταμένη πολυετή συμφωνία χορηγίας με την Garmin

ΜΠΑΣΟ και Garminο πιο καινοτόμος και αναγνωρισμένος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ναυτιλιακών ειδών στον κόσμο, ανανέωσε την πολυετή χορηγία του Bassmaster Tournament Trail.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τη χορηγία μας στο BASS και θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη μακροχρόνια σχέση μας με αυτή την εμβληματική αλιευτική μάρκα», δήλωσε ο Dave Dunn, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων της Garmin για ναυτιλιακά και RV. „Το Bassmaster Tournament Trail ενσαρκώνει το πνεύμα της επωνυμίας μας και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρουσιάσουμε τα βραβευμένα προϊόντα και τις τεχνολογίες μας σε ψαράδες και θαυμαστές όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων.“

Garmin Echomap UHD2Ως χορηγός, η Garmin θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με φανατικούς θαυμαστές κατά τη διάρκεια του Bassmaster Outdoors Expo σε εκδηλώσεις Elite και ζωντανές ζυγίσεις για τις Bassmaster Elite Series, St. Croix Bassmaster Opens Series, TNT Fireworks BASS Nation Series, Strike King Bassmaster College Σειρά που παρουσιάζονται από τα Bass Pro Shops, Strike King Bassmaster High School Series που παρουσιάζονται από την Academy Sports + Outdoors και Bass Pro Shops Bassmaster Team Championship.

Επιπλέον, επειδή είναι ο ψαράς Garmin με το υψηλότερο φινίρισμα, οι αγωνιζόμενοι μπορούν να κερδίσουν 500 $ στα περιφερειακά πρωταθλήματα Bassmaster Opens και BASS Nation ή μια δωροκάρτα 500 $ σε εκδηλώσεις College and High School Series χάρη στο πρόγραμμα Garmin Tournament Rewards.

Η σχέση μεταξύ Garmin και BASS είναι ήδη ισχυρή, με 22 μέλη της εθνικής επαγγελματικής ομάδας της μάρκας να διαγωνίζονται στη σειρά Bassmaster Elite 2023, από βετεράνο ψαρά Todd Auten στους νικητές των τελευταίων τριών Academy Sports + Outdoors Bassmaster Classics, Χανκ Τσέρι και Τζέισον Κρίστι.

Σχετικά με την Garmin
Σχεδιασμένα στο εσωτερικό για τη ζωή στο εξωτερικό, τα προϊόντα Garmin έχουν φέρει επανάσταση στη ζωή για τους ψαράδες, τους ναυτικούς, τους ναυτικούς και τους λάτρεις των σκαφών παντού. Δεσμευμένη στην ανάπτυξη των πιο καινοτόμων, ποιοτικότερων και πιο εύχρηστων ηλεκτρονικών θαλάσσιων ειδών που γνώρισε ποτέ η βιομηχανία, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για καινοτομία και μια ευκαιρία να νικήσουμε το χθες. Για όγδοη συνεχή χρονιά, η Garmin ονομάστηκε το Κατασκευαστής της Χρονιάς από την National Marine Electronics Association (NMEA). Άλλες μάρκες Garmin marine περιλαμβάνουν το Fusion
® και Navionics®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το εικονικό της Garmin Γραφείο συντάξεως εφημερίδαςσυνδέω με @garminmarine στα social media ή ακολουθήστε τις περιπέτειές μας στο garmin.com/blog.

Σχετικά με το BASS
Το BASS, το οποίο περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα τουρνουά Bassmaster, τις εκδηλώσεις και τις πλατφόρμες πολυμέσων, είναι η παγκόσμια αρχή στο ψάρεμα μπάσου και ο φύλακας της κουλτούρας του αθλήματος, παρέχοντας περιεχόμενο αιχμής στο ψάρεμα λαβράκι όποτε, οπουδήποτε και όπως θέλουν οι λάτρεις του λαβράκι να το χρησιμοποιήσουν. Με έδρα το Birmingham, Ala., οι πλήρως ενσωματωμένες πλατφόρμες μέσων του οργανισμού 515.000 μελών περιλαμβάνουν τα κορυφαία περιοδικά του κλάδου (Μπασμάστερ και BASS Times), ιστοσελίδα (Bassmaster.com), τηλεοπτική εκπομπή, ραδιοφωνική εκπομπή, προγράμματα και εκδηλώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερα από 50 χρόνια, το BASS είναι αφιερωμένο στην πρόσβαση, τη διατήρηση και το ψάρεμα νέων.

Το Bassmaster Tournament Trail περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά γεγονότα σε κάθε επίπεδο διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων των Bassmaster Elite Series, St. Croix Bassmaster Opens Series, TNT Fireworks BASS Nation Series, Strike King Bassmaster College Series που παρουσιάζονται από Bass Pro Shops, Strike King Bassmaster High School Σειρά που παρουσιάζονται από την Academy Sports + Outdoors, Bass Pro Shops Bassmaster Team Championship, Yamaha Rightwaters Bassmaster Kayak Series powered by TourneyX, Yamaha Bassmaster Redfish Cup Championship που παρουσιάζεται από τον Skeeter και την απόλυτη γιορτή του ανταγωνιστικού ψαρέματος, το Academy Sports + Outdoors Bassmaster Classic.