Η Allcargo Logistics αγοράζει το 75% των μετοχών της γερμανικής εταιρείας εμπορευμάτων Fair Trade

Η Allcargo Logistics αγοράζει το 75% των μετοχών της γερμανικής εταιρείας εμπορευμάτων Fair Trade

Januar 14, 2023 0 Von admin

MUMBAI: Allcargo Logistics Ltd έχει αγοράσει το 75% των μετοχών της Fair Trade GmbH της Γερμανίας σε μια συμφωνία που συμβάλλει στην επέκταση και ενίσχυση του δικτύου υπηρεσιών της ECU παγκοσμίως – εταιρεία του Ομίλου – στη στρατηγικής σημασίας αγορά της Γερμανίας με μεγάλους όγκους.

Η Allcargo δεν αποκάλυψε την αξία της συμφωνίας. Η Bundeskartellamt, η γερμανική αρχή ανταγωνισμού, ενέκρινε την εξαγορά. Η Fair Trade GmBH, μια εταιρεία εξυγίανσης φορτίων, διαχειρίζεται τις μετακινήσεις φορτίων σε δρομολόγια Ευρώπης-Ασίας, Ευρώπης-Λατινικής Αμερικής και Ευρώπης-Βόρειας Αμερικής.

Η συνδυασμένη ισχύς των εργασιών της ECU Worldwide στο Αμβούργο και των εργασιών της Fair Trade στη Βρέμη θα οδηγήσει σε αύξηση των προσφορών υπηρεσιών της Allcargo καθώς και σε ευρύτερο αποτύπωμα στη γερμανική αγορά. Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει στην ECU Worldwide να σφυρηλατήσει μια μακροπρόθεσμη σχέση με τον σημερινό μέτοχο του Fair Trade, ο οποίος κατανοεί τις αγορές και τα εμπορικά πρότυπα της περιοχής. Αυτό αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω τη θέση της ECU Worldwide στην αγορά στον τομέα, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Η εμπειρία στην επιτυχή διεξαγωγή επιχειρήσεων στην περιοχή θα επιτρέψει στην ECU Worldwide να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά στη Γερμανία και να προσθέσει αξία στο παγκόσμιο δίκτυο της ECU που εκτείνεται σε 180 χώρες με περισσότερες από 2.400 υπηρεσίες και 40.000 ζεύγη λιμένων με παροχή υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα σε περισσότερες από 50 βασικές παγκόσμιες αγορές. Η Allcargo αναμένει ότι αυτή η εξαγορά θα οδηγήσει σε συνέργειες με τη μορφή καλύτερης χρήσης της παραγωγικής ικανότητας, βελτιωμένης απόδοσης και καλύτερου χρόνου διεκπεραίωσης.

«Όχι μόνο αυτή η εξαγορά εδραιώνει το δίκτυο υπηρεσιών και την παγκόσμια εμβέλεια της ECU Worldwide, αλλά ενισχύει την παρουσία μας στη Γερμανία μέσω της άψογης και σε βάθος κατανόησης της τοπικής αγοράς και των εμπορικών προτύπων από την Fair Trade GmbH, καθώς και της πολιτιστικής και επιχειρηματικής προσαρμογής στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα. προσέγγιση με γνώμονα το μοντέλο και τις υπηρεσίες», Ο κ. Shashi Kiran Shetty, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Allcargoείπε.