Ενοποίηση της εμπειρίας χρήστη του TradePending για ιστοτόπους αντιπροσωπειών

Ενοποίηση της εμπειρίας χρήστη του TradePending για ιστοτόπους αντιπροσωπειών

März 18, 2023 0 Von admin

Ως καταναλωτής που περιηγείται στον ιστότοπο ενός αντιπροσώπου, εάν κάθε προμηθευτής που τροφοδοτεί αυτόν τον ιστότοπο έχει τη δική του εμφάνιση και αίσθηση, η εμπειρία μπορεί να αισθάνεται ασύνδετη. Αν και δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα πάντα, μπορούμε να ενοποιήσουμε την εμπειρία χρήστη και στα τέσσερα προϊόντα του TradePending.

Οι αλλαγές εδώ είναι κυρίως αισθητικές και δεν επηρεάζουν καμία λειτουργικότητα ή ροή που έχετε συνηθίσει. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά σας, επίσης.

Νέα σχέδια αναφορών

Επανασχεδιάζουμε όλες τις αναφορές που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές για να παρέχουμε μια ενοποιημένη εμπειρία πελατών. Αυτό περιλαμβάνει την αναφορά αγοράς που βλέπει ένας καταναλωτής μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας „αξίωση της συναλλαγής σας“ ή „πώληση του αυτοκινήτου μου“. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης σύντομα το πιστοποιητικό μηνιαίας πληρωμής που δημιουργείται από το προϊόν Payments.

Εκτός από τη δημιουργία ενός πιο ενοποιημένου σχεδιασμού, διασφαλίσαμε ότι αυτές οι αναφορές θα έχουν καλύτερη απόδοση σε κινητές συσκευές από τις προηγούμενες εκδόσεις. Θα ενσωματώνουν μοντέρνες αρχές σχεδιασμού που έχουν συνηθίσει οι χρήστες όταν ψωνίζουν ή περιηγούνται στο διαδίκτυο.

Στις πληρωμές και τα πιστοποιητικά προεπιλογής, προσθέσαμε επίσης μια ενότητα „Επόμενα βήματα“, καθιστώντας εξαιρετικά απλό για τους ανθρώπους να γνωρίζουν τι θα συμβεί στη συνέχεια. Αυτή η περιοχή είναι ελαφρώς προσαρμόσιμη με τη δυνατότητα προσθήκης παροτρύνσεων για δράση „Προγραμματισμός δοκιμαστικής οδήγησης“ και „Λήψη προεπιλογής“ για να μετακινήσετε τους πελάτες πιο κάτω στο ταξίδι αγορών.

Νέα σχέδια σημάτων

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια εκπαίδευσης πελατών, παρουσιάζουμε νέα σχέδια για Σήματα. Στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμα πιο εύκολη την αντιστοίχιση του προϊόντος μας με την εμφάνιση και την αίσθηση της ιστοσελίδας ενός αντιπροσώπου, δεδομένου του μικρού όγκου ακινήτων που έχουμε να εργαστούμε. Η ενημέρωση ακολουθεί επίσης τις ίδιες αρχές σχεδίασης με τις νέες αναφορές, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την ίδια εμπειρία χρήστη.

Στα παρασκήνια, αυτή η νέα ενημέρωση είναι πολύ πιο εύκολο για την ομάδα μας να υποστηρίξει εσωτερικά. Αυτό επιταχύνει τους χρόνους επίλυσής μας για την αρχική εκκίνηση και νέα αιτήματα υποστήριξης που μπορεί να έχουν οι πελάτες μας. Η ενημέρωση καθιστά επίσης πιο γρήγορο για εμάς την ανάπτυξη προσαρμοσμένων σημάτων σε συγκεκριμένα οχήματα ή ομάδες οχημάτων.

Σκοτεινή λειτουργία

Λειτουργία φωτός

Ουδέτερη λειτουργία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απευθυνθείτε στη διεύθυνση [email protected]