Εγγράψτε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα πρόγραμμα ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων

Εγγράψτε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα πρόγραμμα ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων

November 26, 2022 0 Von admin

Carer Leading Group Of Seniors In Adult Day Care πρόγραμμα

Ο ηλικιωμένος αγαπημένος σας χρειάζεται ένα ασφαλές, εποπτευόμενο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της ημέρας; Το Care is There μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο πρόγραμμα Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Διαβάστε το άρθρο μας «Εγγραφή του αγαπημένου σας σε πρόγραμμα ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων» για συμβουλές σχετικά με το πώς να:

  • Βρείτε τοπικά προγράμματα ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων
  • Προσδιορίστε τις υπηρεσίες που παρέχονται στο πρόγραμμα
  • Κάντε αίτηση σε πρόγραμμα ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων
  • Χρησιμοποιήστε τα προνόμια ασφάλισης ή βετεράνων για το πρόγραμμα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.