Γιατί οι Διευθυντές Γηριατρικής Φροντίδας είναι Τόσο σημαντικοί – Από το Εργαστήριο Ηλικίας του MIT

Γιατί οι Διευθυντές Γηριατρικής Φροντίδας είναι Τόσο σημαντικοί – Από το Εργαστήριο Ηλικίας του MIT

November 30, 2022 0 Von admin

«Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του γιατί τα GCM (διευθυντές γηριατρικής φροντίδας) είναι τόσο σημαντικά και ίσως μια μέρα να είναι απαραίτητη. Αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της γνώσης σε έναν κόσμο όπου ζούμε υπό την επιρροή μεγάλων θεσμών και πολύπλοκων συστημάτων που μερικές φορές είναι πολύ μεγάλα για να τα κατανοήσουμε – ακριβώς όταν μπορεί να τα χρειαζόμαστε περισσότερο και οι ίδιοι πολύ λίγο για να τα παρατηρήσουν .»

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από ένα νέο άρθρο του Joseph F. Coughlin, PhD, Διευθυντή του Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης AgeLab. Μπορείς Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Υπεύθυνος Γηριατρικής ΦροντίδαςΟ Coughlin συνεχίζει λέγοντας: «Συχνά, οι ηλικιωμένοι και οι οικογένειές τους δεν μπορούν παρά να ελπίζουν ότι θα λάβουν θεραπεία από το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης έχοντας κατά νου τα καλύτερα συμφέροντά τους. Μερικές φορές δεν θα είναι – όχι επειδή οι γιατροί και οι νοσηλευτές και οι θεραπευτές και το διοικητικό προσωπικό δεν κάνουν την καλύτερη δουλειά που μπορούν για να βοηθήσουν τους ασθενείς, αλλά επειδή ένα νοσοκομείο είναι ένα τεράστιο ίδρυμα με μια ατελείωτη ροή εργασίας που ρέει μέσα από αυτό, όχι απλά ένας τόπος θεραπείας, αλλά μια γραφειοκρατική μηχανή που στριφογυρίζει συνεχώς. Η επιτυχής πλοήγηση σε αυτό το περίπλοκο σύστημα είναι ζωτικής σημασίας για τα αποτελέσματα υγείας τόσο του δικού σας όσο και ενός αγαπημένου σας προσώπου, καθώς είναι για τη διαχείριση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης… Τα GCM είναι υπέρμαχοι για ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Συνήθως δεν παρέχουν προσωπικά φροντίδα οι ίδιοι. Αντίθετα, συλλέγουν και παρουσιάζουν πληροφορίες, βοηθούν στο σχεδιασμό ενός σχεδίου φροντίδας και πλοηγούνται στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για να εφαρμόσουν και να διευκολύνουν αυτό το σχέδιο για λογαριασμό της οικογένειας που τους πληρώνει. Είναι οδηγοί για οικογένειες που πρέπει να ταξιδέψουν στον μερικές φορές ανώμαλο σύγχρονο δρόμο της γήρανσης».

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.

Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε το Σελίδα ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας ACLA.