Γιατί ασχολούμαι με τη Συμμαχία JCS και τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή μου

Γιατί ασχολούμαι με τη Συμμαχία JCS και τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή μου

Januar 4, 2023 0 Von admin

Μπήκα στην JCS Alliance πριν από 3 χρόνια όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στο Μαϊάμι από τη Νέα Υόρκη. Ήμουν ενεργός σε πολλές εβραϊκές και φιλο-ισραηλινές οργανώσεις στη Νέα Υόρκη και είχα ηγετικούς ρόλους σε μερικά μέσα στα χρόνια.

Η JCS Alliance ένιωθε διαφορετικά. Αν και όλοι αυτοί οι οργανισμοί έχουν αποστολές στις οποίες πιστεύω και αξίες που ευθυγραμμίζονται έντονα με τις δικές μου, η JCS με καλωσόρισε αμέσως ως μέλος της κοινότητάς της και μου παρείχε την ευκαιρία και την υποστήριξη να συνεισφέρω σε υψηλό επίπεδο από την πρώτη μέρα.

Οι νέοι ηγέτες στη Συμμαχία είναι μερικοί από τους πιο γενναιόδωρους, ευγενικούς, ταλαντούχους και εμπνευσμένους ανθρώπους που γνωρίζω, και εκπλήσσομαι συνεχώς από το ποσό που επιτυγχάνουν και τον αντίκτυπο που έχουν χρόνο με τον χρόνο. Αυτοί οι άνθρωποι, τους οποίους έχω την τύχη να αποκαλώ φίλους μου, με προκαλούν συνεχώς να σκέφτομαι περισσότερους τρόπους εξυπηρέτησης πελατών της JCS και με ωθούν να γίνω καλύτερος εθελοντής και συνολικά. Πέρυσι, έτρεξα τον πρώτο μου ημιμαραθώνιο ως μέρος μιας εκστρατείας JCS για τη συγκέντρωση χρημάτων για άπορους επιζώντες του Ολοκαυτώματος.

Αυτή η καμπάνια συγκέντρωσε $40.000 και η φετινή καμπάνια ξεπέρασε αυτόν τον αριθμό, συγκεντρώνοντας σχεδόν $55.000 για αυτόν τον κρίσιμο σκοπό. Το JCS είναι κάτι περισσότερο από μια φιλανθρωπική οργάνωση για μένα. Μέσω της συμμετοχής μου, βοήθησα στη διοργάνωση και συμμετείχα σε αμέτρητους εράνους για να βοηθήσω τις πολλές διαφορετικές ομάδες που αποτελούν την πελατειακή βάση της JCS.

Το πιο σημαντικό, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τους ανθρώπους που λαμβάνουν υπηρεσίες JCS και να δω από πρώτο χέρι τη σημαντική επίδραση που έχει η δουλειά μας. Θεωρώ ότι ο ηγετικός μου ρόλος με την JCS Alliance είναι γνήσιο προνόμιο. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει σταθερά ότι όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε το «μικρό μας κομμάτι» για την ευρύτερη αποστολή της JCS, η κοινή μας αφοσίωση και πάθος μας ωθεί να υπερβαίνουμε πάντα τις προσδοκίες και να ωφελούμε τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η υπόλοιπη χρονιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.