Βελτίωση νέων προϊόντων!  Ενσωμάτωση σημάτων στις πληρωμές

Βελτίωση νέων προϊόντων! Ενσωμάτωση σημάτων στις πληρωμές

März 16, 2023 0 Von admin

Το προϊόν μας „Πληρωμές“ ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μια αριθμομηχανή πληρωμών ρουτίνας. Είναι ένα μηχάνημα μετατροπής ιστοτόπων που είναι εύκολο στη χρήση, φιλικό προς τις ομάδες F&I και ανταγωνίζεται το Εμπορικό προϊόν μας για τα #1 και #2 εργαλεία μάρκετινγκ με την υψηλότερη απόδοση επένδυσης που χρησιμοποιεί ο αντιπρόσωπος.

Το προϊόν Badges τονίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος και την προσφορά και ζήτηση στην τοπική αγορά. Μετακινεί τις περιγραφές οχημάτων πέρα ​​από το «τι» στο «γιατί», όπως στο «γιατί αυτό το αυτοκίνητο είναι πολύτιμο και αξίζει να το δούμε νωρίτερα παρά αργότερα».

Απλώς δώσαμε στο Payments κάποια πρόσθετη αίσθηση ενσωματώνοντας το προϊόν μας Badges απευθείας σε αυτό. Καθώς ένας πελάτης προχωρά στη διαδικασία χρηματοοικονομικής έρευνας, παρουσιάζουμε τις μοναδικές προτάσεις αξίας του οχήματος.

Αυτή η πρόσθετη γεύση βοηθά στη μετατόπιση της συζήτησης από το „ποιο είναι το εύρος πληρωμής“ στο „γιατί έχει νόημα αυτή η πληρωμή“.

Η παροχή πληρέστερων πληροφοριών σχετικά με ένα όχημα μειώνει επίσης την ανάγκη για τους πελάτες να λαμβάνουν έρευνα από πηγές εκτός του ιστότοπου ενός αντιπροσώπου, αυξάνοντας τη σταθερότητα του ιστότοπού σας.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο „Προγραμματισμός επίδειξης“ στην κορυφή εάν θέλετε μια πιο λεπτομερή περιγραφή.