Βασικά 12″ Deck Boots |  Περιοδικό Bass Angler

Βασικά 12″ Deck Boots | Περιοδικό Bass Angler

Februar 11, 2023 0 Von admin

Το 12ο του οικοπέδου" Μπότες κατάστρωμα
Μπότες γέφυρας Grundens 12″

Ιδανικό για ψάρεμα σε υγρές συνθήκες, το Μπότες γέφυρας Grundens 12″ παρέχετε στους ψαράδες άνετα υποδήματα με γνώμονα τις επιδόσεις που θα διαρκέσουν τις μεγαλύτερες μέρες στο νερό. Κατασκευασμένες από 100% αδιάβροχο βουλκανισμένο καουτσούκ, οι μπότες καταστρώματος 12″ Grundens προσφέρουν αυξημένο ύψος που προστατεύει από τον ψεκασμό του σκάφους και οτιδήποτε άλλο επιφυλάσσει η Μητέρα Φύση για εσάς.

Στο εσωτερικό, οι μπότες καταστρώματος 12″ Grundens είναι εξοπλισμένες με πολύ χοντρούς πάτους που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στους κραδασμούς και σας βοηθούν να παραμένετε στα πόδια σας, ώστε να μπορείτε να ψαρεύετε όλη την ημέρα. Επιπλέον, οι μπότες καταστρώματος 12″ Grundens διαθέτουν εξωτερικές σόλες από φυσικό καουτσούκ με ξυράφι για αυξημένη πρόσφυση σε βρεγμένες επιφάνειες, όπως καταστρώματα σκαφών και αποβάθρες. Φινιρισμένες με αντιμικροβιακές επενδύσεις για πρόσθετο έλεγχο της οσμής, οι μπότες 12″ Deck Grundens παρέχουν όλα όσα απαιτούν οι σοβαροί ψαράδες από ένα ζευγάρι ποιοτικών μπότες ψαρέματος.

-100% Αδιάβροχη κατασκευή από βουλκανισμένο καουτσούκ
– Πάνω μέρος από νεοπρένιο
-Παχύς πάτοι με αντιμικροβιακή επένδυση
-Εξωτερικές σόλες από φυσικό καουτσούκ
– Ξυραφάκι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ GRUNDÉNS:

Ξεκίνησε πριν από σχεδόν 100 χρόνια στη δυτική ακτή της Σουηδίας, στο μικρό ψαροχώρι Grundsund όταν ο Carl A. Grundén άρχισε να παράγει αδιάβροχα δέρματα λαδιού για να προστατεύει τους ψαράδες της Βόρειας Θάλασσας από τον εχθρικό καιρό που συχνά συνόδευε τη δουλειά τους. Σήμερα, ορισμένα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά η δέσμευση της Grundéns να προμηθεύει και να υποστηρίζει εμπορικούς ψαράδες, λάτρεις της αθλητικής αλιείας και ψαράδες λαβράκι παραμένει. Η μάρκα προσφέρει την πιο ευέλικτη γκάμα εξωτερικών ενδυμάτων ψαρέματος, αντηλιακής προστασίας, υποδημάτων και αξεσουάρ. Με οδηγό το „We Are Fishing“, η μάρκα δραστηριοποιείται παγκοσμίως από το Poulsbo της Ουάσιγκτον και το Boras της Σουηδίας. Μάθετε περισσότερα στο Grundéns.com.

Αγοράστε Grundens στο Tackle Warehouse

Μπορεί επίσης να σας αρέσει το Grundens Gambler Gore-Tex Rain Gear