Βίντεο σε βάθος και αποκλειστικές προσφορές με συνδρομή Bass University TV

Βίντεο σε βάθος και αποκλειστικές προσφορές με συνδρομή Bass University TV

Februar 11, 2023 0 Von admin

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΣΑ; Το Bass University TV είναι μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη μαθημάτων εκπαίδευσης για ψάρεμα μπάσου. Προσφέρουμε αναλυτικά βίντεο με συμβουλές και μυστικά ψαρέματος από κορυφαίους ψαράδες μπάσου και επαγγελματίες του τουρνουά. Αν θέλετε να μάθετε πώς να ψαρεύετε και πώς να πιάνετε περισσότερα λαβράκια, εγγραφείτε τώρα για απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 1.000 μαθήματα!

Lowen φτάνει στο νερό για να μας δείξει μερικές βέλτιστες πρακτικές στο ρηχό στρόφαλο αυτή την εβδομάδα! Μπέρνι ηγείται της τάξης με την τεχνογνωσία του στο topwater. Μάθετε πώς η κατασκευή και τα υλικά δολώματος μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Ψάχνετε κάτι διαφορετικό να ρίξετε σε ένα τουρνουά; >κουτάλια<

πανεπιστήμιο μπάσου

Winter & Spring Shallow Cranking για μπάσο – Bill Lowen

Το ρηχό ψάρεμα με μανιβέλα θα πρέπει να αποτελεί μέρος του οπλοστασίου κάθε ψαρά, ειδικά για το ψάρεμα λαβράκι στα τέλη του χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης. Ενώ τα μπάσα μεταβαίνουν από τα χειμωνιάτικα μοτίβα τους στην προ-αναπαραγωγή, πολλοί καταναλώνουν καραβίδες και άλλα δολώματα. Αυτή η φρενίτιδα τροφοδοσίας πριν από την αναπαραγωγή κάνει το ρηχό στροφάρισμα μια τέλεια τεχνική για να ταιριάζει με τα πάντα στο μενού τους. Σε αυτό το σεμινάριο, ο Bill Lowen αναλύει πώς να ψαρεύεις ρηχούς στροφαλοφόρους στα τέλη του χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης.

Ο Lowen αναλύει τις βασικές διαφορές μεταξύ μανιβέλας χωρίς χείλη, τετράγωνης ράβδου και επίπεδης όψης. Καθένα από τα τρία παίζει έναν πολύ διαφορετικό, αλλά κρίσιμο ρόλο σε κάθε σύνθεση των ψαράδων. Ο Lowen εξηγεί επίσης πώς να ανακτήσετε καθένα από τα τρία δολώματα και μοιράζεται τις συμβουλές του για το ψάρεμα μανιβέλας με επίπεδη όψη και τετράγωνη ράβδο σε βαρύ κάλυμμα.

Topwater Baits & How to Fish Them – Bernie Schultz Remastered

Το ψάρεμα στο κορυφαίο νερό είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς τρόπους για τους ψαράδες να πιάσουν λαβράκι. Ενώ κάθε δέλεαρ έχει έναν χρόνο και έναν τόπο, είναι δύσκολο να αντιταχθεί κανείς στο να δει ένα μπάσο να εκρήγνυται σε ένα δόλωμα με τα μάτια σου. Τα δολώματα Topwater έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη: poppers, chuggers, prop baits, walking baits, buzz baits, ακόμα και frogs. Σε αυτό το σεμινάριο, ο Bernie Schultz θα εξηγήσει πώς καθένα από αυτά τα δολώματα έχει χρόνο και τόπο καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Schultz υπογραμμίζει τις καλύτερες ράβδους, τροχούς και πετονιά για διάφορα θέλγητρα κορυφαίου νερού και πώς να ανακτήσετε το καθένα. Ο Schultz συζητά επίσης μερικές από τις αγαπημένες του τροποποιήσεις και την ιστορία των θέλγητρων κορυφής.

Κουτάλια : The Most Looked Bass Fishing Lure – Bryan Thrift

Το κουτάλι είναι ένα από τα πιο ανεπαρκώς χρησιμοποιημένα εργαλεία σε πολλές παρατάξεις ψαράδων, αλλά αυτή η ευέλικτη τεχνική είναι κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στοχεύσετε ψάρια όλο το χρόνο. Ενώ τα κουτάλια jigging που ψαρεύονται κατακόρυφα πάνω από το κάλυμμα υπερέχουν τους πιο δροσερούς μήνες, τα κουτάλια ρίψης και φτερουγίσματος λάμπουν κατά τους θερμότερους μήνες, όταν τα μπάσα κυνηγούν ενεργά τα δολώματα. Σε αυτό το σεμινάριο, ο Bryan Thrift εξηγεί τις συμβουλές και τα κόλπα του για το ψάρεμα του κουταλιού. Ο Thrift εξηγεί πώς ψαρεύει κουτάλια jigging κατά τους χειμερινούς μήνες όπως τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο για να βοηθήσει να πιάσει περισσότερα μπάσα.

Το Thrift εξηγεί επίσης πόσο μοναδικά είναι τα κουτάλια φτερουγίσματος. Όχι μόνο για το ψάρεμα της υπεράκτιας δομής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά και για το πώς μπορείτε να κολυμπήσετε ένα κουτάλι για να στοχεύσετε το λαβράκι.

Αποκλειστικές προσφορές για τους συνδρομητές Bass University TV!
Ο Ριτς προσγείωσε αυτό το τέρας με το καλάμι του Cashion. Χρησιμοποιήστε τα προνόμιά σας στο Bass U και δοκιμάστε τη σειρά ράβδων τους!
 • 25% Cashion ICON Rods
 • 25% Cashion ICON Crew Rods
 • Ράβδοι Cashion ELEMENT 15%.
 • 30% δολώματα και βολίδες πυραύλων
 • 30% Δολώματα G-Ratt
 • 25% Nichols Lures
 • 25% κάμερες Aqua-Vu
 • 25% Γυαλιά Hobie
 • Μπαταρίες λιθίου 10% EPOCH
 • 15% Προϊόντα Lakewood
 • 15% Rod Warrior / Bass U gear

Ψώνισε τώρα

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ακούσετε το Bass U Live Show σε ένα Podcast; Είμαστε οn Podcast και Pod Bean. Κατεβάστε και ακούστε το πρόγραμμα σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει το New Year-New You! – Μαθήματα Bass University 2023