Απάτες και απάτη: Πώς να προστατέψετε τους ηλικιωμένους αγαπημένους σας

Απάτες και απάτη: Πώς να προστατέψετε τους ηλικιωμένους αγαπημένους σας

November 30, 2022 0 Von admin

Προστατέψτε τους ηλικιωμένους αγαπημένους σας από απάτες και απάτες

ο Εθνικό Συμβούλιο για τη Γήρανση αναφέρει ότι «οι οικονομικές απάτες που στοχεύουν ηλικιωμένους έχουν γίνει τόσο διαδεδομένες που θεωρούνται πλέον «το έγκλημα του 21ου αιώνα». Γιατί; Επειδή οι ηλικιωμένοι πιστεύεται ότι έχουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στους λογαριασμούς τους. Οι οικονομικές απάτες…(είναι) καταστροφικές για πολλούς ηλικιωμένους και μπορεί να τους αφήσουν σε πολύ ευάλωτη θέση με ελάχιστο χρόνο για να ανακτήσουν τις απώλειές τους».

Μπορείτε να βοηθήσετε στην προστασία του ηλικιωμένου αγαπημένου σας προσώπου γνωρίζοντας κοινές απάτες και απάτες, διδάσκοντάς τους συμβουλές για να αποφύγετε την απάτη και παρακολουθώντας για σημάδια ότι μπορεί να συμβαίνει απάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο στο CareisThere.com

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις: Κλοπή ταυτότητας : Πώς να προστατέψετε το αγαπημένο σας ηλικιωμένο πρόσωπο

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management για δωρεάν συμβουλή: 800.434.1633 ή [email protected] Ειδικευόμαστε στη διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, στην υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, στη βελτίωση της υποβοηθούμενης διαβίωσης, στις υπηρεσίες Aging Life Care™ και στην ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας ACLA.