Αντιμετωπίστε την αποθήκη DIY: Must-Have Fishing Storage για το σπίτι

Αντιμετωπίστε την αποθήκη DIY: Must-Have Fishing Storage για το σπίτι

Februar 5, 2023 0 Von admin

Δεν έχει σημασία αν διαθέτετε ένα πλήρως εξοπλισμένο σκάφος μπάσου ή απλώς απολαμβάνετε το περπάτημα στην όχθη της τοπικής λίμνης σας, ποτέ δεν θα μπορέσετε να φέρετε όλα τα δολώματά σας μαζί σας – ειδικά όταν πρόκειται για ογκώδη σκληρά δολώματα. Ωστόσο, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τον αριθμό των σκληρών δολωμάτων κρατώντας τα ομαδοποιημένα σε λαθρεπιβάτες και χωρίζοντάς τα σε πιο συγκεκριμένες ταξινομήσεις καθώς μεγαλώνει η συλλογή σας. Αυτό όχι μόνο τα καθιστά εύκολο στην αποθήκευση, αλλά διευκολύνει την εναλλαγή τους μέσα και έξω από το σκάφος ή το σακίδιο σας ανάλογα με το δάγκωμα. Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες ιδέες αποθήκευσης hardbait!

Στο σπίτι, έχετε επίσης λίγο περισσότερο χώρο για να αποθηκεύσετε τα σκληρά δολώματά σας, κάτι που ανοίγει την πόρτα σε εξειδικευμένα κουτιά αποθήκευσης που μπορεί να μην παίρνετε για ψάρεμα, αλλά είναι ιδανικά για να κρατάτε θέλγητρα ενδιάμεσα στα ταξίδια. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για μη βαρκάδες και πεζοπόρους τράπεζας, καθώς σας επιτρέπει να διαλέξετε και να επιλέξετε μερικά από τα αγαπημένα σας σκληρά δολώματα, χωρίς να δεσμευτείτε για ένα ολόκληρο κουτί.

Πλανό EDGE Frog Box

Μονοθήκη πιστολιού Plano

Lakewood Swimbait Hanger Tackle Box

6th Sense Bait Chambers

Flambeau 9001 Tuff Tainer Satchel με Zerust

Plano XXL Pro Latch Utility Box 7080

Flambeau Zerust Max Crank Bank

Τσάντες και κουτιά για μαλακά πλαστικά

Οποιοσδήποτε ψαράς αξίζει το αλάτι του ξέρει πόσο εύκολο είναι να υπερβεί τη θάλασσα όταν πρόκειται να αγοράσει μαλακά πλαστικά. Με τόσες πολλές υπέροχες επιλογές χρωμάτων, στυλ και μεγέθη, απαλό Τα πλαστικά μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα και να κάνουν την οργάνωση να ξεφύγει βιαστικά. Ευτυχώς, οι επιλογές αποθήκευσης για μαλακά πλαστικά είναι πολυάριθμες και ποικίλες, επομένως ανεξάρτητα από το πόσα δολώματα αγοράζετε, οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει τρόπος να τα αποθηκεύσετε αποτελεσματικά.

Η μαζική προσέγγιση είναι συχνά ένας καλός τρόπος για να κρατάτε τα κοινά χρησιμοποιούμενα δολώματα ή τα δολώματα του ίδιου χρώματος/στυλ όλα σε ένα μέρος. Καθώς ορισμένοι ψαράδες άρχισαν να χρησιμοποιούν τσάντες Ziploc για την αποθήκευση δολωμάτων, οι εταιρείες ανταποκρίθηκαν γρήγορα στη ζήτηση με υψηλής ποιότητας, επανασφραγιζόμενες σακούλες που μπορούν να γεμιστούν στα βράγχια με σαύρες, βράγχια ή σκουλήκια. Εάν ανησυχείτε για τις πλαστικές σακούλες, υπάρχουν πολλά σκληρά πλαστικά δοχεία που είναι ιδανικά για αποθήκευση μαλακών πλαστικών.

Flambeau 4510 Double Deep Half Tuff Tainer με Zer

Bass Mafia Money Bag 13×16

Τσάντες Plano Stowall

6th Sense Small Bait Bags

Αντιμετώπιση Αποθήκης Χρημάτων Τσάντα 13×16

Bass Mafia Money Bag 5-σε-1

Bass Mafia Money Bag Plus

Bass Mafia Googan Squad Money Bag 16″ x 13″

Τσάντα 6th Sense BaitZip Pro

6th Sense Large Bait Bags

Αρχεία τύπου σκουλήκι και τσάντες ταχύτητας

Όταν θέλετε να πάτε την οργάνωσή σας από μαλακό πλαστικό ένα βήμα παραπέρα, υπάρχει μια ευρεία γκάμα συνδετικών δολωμάτων, αρχείων τύπου σκουληκιών και σακουλών που διευκολύνουν τη διατήρηση των δολωμάτων σε πακέτο και διαχωρισμό. Αυτές οι τσάντες και τα συνδετικά είναι επίσης ιδανικά για την αποθήκευση σέγας, δολωμάτων κλώσματος και τερματικών ειδών όταν αφήνονται στη συσκευασία.

Πορτοφόλι αποθήκευσης Mustad

6th Sense Large Bait Bags

Τσάντα Bass Mafia 2-Bud

Τσάντα Αντιμετώπισης Z-Man Bait Blockz

Shimano Baraja Worm Binders

Plano Tackle Warehouse Speed ​​Bag Worm Files

Daiwa D-Vec Tackle Binder

Αξεσουάρ διαχείρισης γραμμής

Αν είστε όπως οι περισσότεροι ψαράδες, η αποθήκευση της πετονιάς είναι μια ατελείωτη μάχη γεμάτη με μισά άδεια καρούλια και αδέσποτη πετονιά – είναι απλώς η φύση του θηρίου. Όσο περισσότερο ψαρεύετε και όσο περισσότερους τροχούς συγκεντρώνετε, τόσο περισσότερη πετονιά θα χρησιμοποιήσετε τελικά και θα πρέπει να αποθηκεύσετε. Ευτυχώς, με μερικά βολικά αξεσουάρ μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα δύσκολα καρούλια και να εξημερώσετε την αδέσποτη γραμμή με ευκολία.

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε με την οργάνωση της γραμμής είναι το ίδιο το καρούλι. Μόλις ολοκληρώσετε την ουρά, η γραμμή που έχει απομείνει τείνει να βγαίνει από την μπομπίνα. Και ενώ κάποια γραμμή συνοδεύεται από ένα αυτοκόλλητο ή μια υποδοχή που κρατά το άκρο της ετικέτας του καρουλιού κουμπωμένο, ένας σίγουρος τρόπος για να τιθασεύσετε αυτές τις χαλαρές άκρες είναι με ένα περιτύλιγμα καρούλι.

Maxima Shark Tooth Line Management System 3pk

Shark Tooth Line Management System

Dr. C Fishing Line Dr. 5pk

Dr. C Fishing Line Dr. Pro 5pk

Hareline Large Spool Hands Bands 4pk

Daiwa J-Braid Spool Wraps 2pk

Αποθήκευση μαζικής γραμμής

Όταν ασχολείστε με πολλαπλά καρούλια, υπάρχουν μερικοί εξειδικευμένοι λαθρεπιβάτες και αξεσουάρ που θεραπεύουν αυτήν ακριβώς την κατάσταση. Είτε έχετε μια χούφτα καρούλια πλήρωσης είτε ένα σωρό καρούλια χύδην, υπάρχει μια λύση αποθήκευσης που θα ολοκληρώσει τη δουλειά. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, ένας μεγάλος λαθρεπιβάτης με ανοιχτή διάταξη είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κρατήσετε όλα τα καρούλια της γραμμής σας σε ένα σημείο.

Plano EDGE Leader Management Box

Spoolin Buddy 12 Unit

Plano Leader Spool Box 1087

Flambeau 9001 Tuff Tainer Satchel με Zerust

Plano EDGE Line Management 3700 XL Box

Spoolin Buddy 15 Μονάδα

Plano XXL Pro Latch Utility Box 7080

Spoolin Buddy Jr. 4 Unit

Καλύμματα ράβδων και καρουλιών

Εκτός από το σκάφος και τα ηλεκτρονικά σας, οι ράβδοι και οι τροχοί σας είναι οι μεγαλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε ως ψαράς, επομένως είναι άσκοπο να προσπαθήσετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένας απλός τρόπος για να προστατεύσετε τις ράβδους και τα καρούλια σας από χτυπήματα και τυχαίες ζημιές είναι με ένα μανίκι ράβδου και κάλυμμα τροχού.

Αντιμετώπιση μανίκι ράβδου χύτευσης αποθήκης

Lew’s Speed ​​Casting Reel Cover

Μανίκια με ράβδο χύτευσης αποθήκης από νεοπρένιο

Καλύμματα μπομπίνας χύτευσης νεοπρενίου Shimano

Μανίκι ράβδου περιστροφής νεοπρενίου αποθήκης Tackle

The Rod Glove Casting

Αντιμετώπιση μανίκι ράβδου περιστροφής αποθήκης

6th Sense Snag-Resistant μανίκι πολλαπλών ράβδων

Σταθερή αποθήκευση ράβδων

Όταν δεν χρησιμοποιούνται, η οργάνωση των ράβδων και των κυλίνδρων σας είναι το επόμενο βήμα για να εξημερώσετε την ακαταστασία που προκαλείται από τις ράβδους. Είτε έχετε ένα ολόκληρο δωμάτιο για την εμφάνιση των συνδυασμών σας είτε απλώς μια γωνιά στο γραφείο σας, υπάρχει μια λύση αποθήκευσης που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν έχετε λίγο περισσότερο χώρο για να αφιερώσετε στην αποθήκευση της ράβδου σας, οι σταθερές βάσεις ράβδων, όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω είναι μια εξαιρετική επιλογή. Χτισμένες για τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή, οι επιλογές αποθήκευσης σταθερής ράβδου παρέχουν μια σταθερή και δομικά σταθερή επιλογή για την αποθήκευση ράβδων.

Ράφια ράβδων Abu Garcia

Σχάρες για καλάμια ψαρέματος Rack‘ Em

Rush Creek Rustic Ser. 6 Ράβδος Κάθετη/Horiz Ράφι 2τμχ

Ράφια ράβδων Berkley

Rush Creek 3 σε 1 Επεκτάσιμες ράβδοι ράβδων παντός καιρού

Λαστιχένιο κλιπ οργανωμένου μέσου ψαρέματος 16 pk

Rush Creek παντός καιρού 3 σε 1 Επεκτάσιμη 8 ράγα ράβδων

Eagle Claw Vertical Rod Rack

Rack ράβδου KastKing V10LS Spooling Station

Ανεξάρτητη αποθήκευση ράβδων

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος είναι κορυφαίος, υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητες ράβδοι ράβδων που διευκολύνουν την τοποθέτηση του οπλοστασίου σας σε μια γωνία. Υπάρχουν επίσης μερικά καινοτόμα σχέδια αποθήκευσης ράβδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην οροφή σας ή στο πίσω μέρος της γκαραζόπορτας σας. Εάν ο χώρος σας είναι πραγματικά περιορισμένος, μπορείτε επίσης να τακτοποιήσετε μια δέσμη ράβδων με περιτυλίγματα ράβδων. Αυτό θα μετατρέψει τη στοίβα των ράβδων σας σε μια συμπαγή δέσμη που είναι εύκολη στη μεταφορά και λιγότερο ικανή να χτυπήσει η μία την άλλη.

Σχάρα οργανωμένου ψαρέματος 15 καλάμι στρογγυλού δαπέδου

Tackle Warehouse Rod Wraps 2pk

Σχάρα οργανωμένου ψαρέματος 15 καλάμι στρογγυλού δαπέδου

Daiwa Rod Wraps

Οργανωμένο Ψάρεμα 15 Καλάμι Ράφι Στρογγυλού Δάπεδου Δρυς

Ράφια ράβδων Abu Garcia

Ιμάντες ράβδων νεοπρενίου Okuma 2τμχ

Σχάρες αποθήκευσης γκαραζόπορτας Cobra

The Rod Glove Wrapz 2 Pack

Συχνά παραβλέπεται, αλλά ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε επιτυχημένου ψαρά, η οργάνωση μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του να πάτε σπίτι με άδεια χέρια και να ποζάρετε με ένα τρόπαιο. Για να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σας όσο το δυνατόν πιο τακτοποιημένο, δοκιμάστε να εφαρμόσετε μερικά από αυτά τα αντικείμενα αποθήκευσης στο σπίτι και παρακολουθήστε το κέντρο εκμάθησης για περισσότερο περιεχόμενο που αφορά τον οργανισμό.

Αγορά όλου του αποθηκευτικού χώρου

Αντιμετωπίστε την αποθήκη DIY

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

– Αντιμετωπίστε την αποθήκη DIY: Κορυφαίες 5 τροποποιήσεις Jig

– Αντιμετωπίστε την αποθήκη DIY: How To Store Hardbaits

– Tackle Warehouse DIY: Best Paddle Tail Swimbait Modifications

– Αντιμετωπίστε την αποθήκη DIY: How-to Dye Braided Line